Szerintetek Amerika kapitány képes lett volna rá?
A Bósszúállók 2:Ultron koráról beszélek.
Mikor mindenki megpróbálja felemelni Thor kalapácsát,de senkinek sem sikerül,csak Amerika kapitány tudja elsőre egy kicsit felemelni,és ez Thor arcán látszik is.
Szerintetek,ha mindent belead,talán sikerül?
Valyon Thorral mi történne?
Van egy teória, miszerint ha elbízod magad, nem vagy képes felemelni Thor kalapácsát.
Thor első rész: Thor nem tudta felemelni, mivel túlságos biztos volt magában.
Avengers 2: Tony úgy gondolta, biztos sikerlni fog ; így nem sikerült.
Steve először nem hitte, majd amikor látta, hogy igen, elbízta magát, így nem sikerült.
Mivel Vision nem tudta, hogy ennek a kalapácsnak különleges ereje van, így nem bízta el magát, nem lett gőgös, azt hitte ez csak egy sima kalapács, így könnyen felmelte, és odaadta Thornak.
Persze az is lehet, hogy ez a teória egy hülyeség. Lehet, hogy Steve föl tudta volna emelni, csak jó fej volt, és nem tette, Vision pedig azért tudta, mert Thor belette az erejét (a villámait) a megteremtésébe.
Köszönöm a válaszokat.
Néhány elég vicces volt :D
Utolsó:
Ki az a Vision?Thor mit szólt hozzá,mikor Vision felemelte?
1#
Azt tudom,hogy miért ilyen nehéz.Mert neutroncsillagból készül,és aki méltó rá az fel tudja emelni.A kalapácsban lévő nukleonoknak Thor tud parancsolni így tudja felemelni.
Ez érdekesebb:
köszönöm,mindenkinek megy a zöld kéz
és én szerintem is a kapitány lehet nem akarta megbántani thort :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!