Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tony Stark apukája hogyan...

Tony Stark apukája hogyan élhetett a második világháború alatt? Nem volt az már túl régen?

Figyelt kérdés
Kb. a dédnagyapjának kellett volna annyi idősen ott lennie, ő még meg sem születhetett volna. Bár nem tudom pontosan mikor csinálta Tonyt, de akkor is, szerintem kicsit idős volt már akkor.

2015. máj. 15. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem :) A MCU szerint Howard 1917-ben született, szóval simán élhetett a második világháború alatt. Tony pedig 1970-ben, tehát az apja 53 éves volt, mikor megszületett. :) :)
2015. máj. 15. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Csak olyan fura volt.
2015. máj. 16. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontos adatok nincsenek, de a képregény szerint Tony 21 éves korában örökölte meg a gyárat és a mellkas sérülését a vietnámi háborúban szerezte amikor aknára lépett. Ha ezt figyelembe vesszük akkor Tonynak valamikor a 40-es évek végén 50-es évek elején kellett születnie, tehát az apjának már kellett élnie a 2. világháború alatt. A vasember filmek miatt hogy a 21. században játszódhasson eltolták a születési időpontokat.
2015. máj. 16. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
A második vagyok. Bocs de elszámoltam. Mivel a képregény 1963-ban jelent meg. Tony valószínűleg ezidőtájban szerezte a sérülését és már elmúlt 21 éves. Tehát valamikor a 40-es évek elején született.
2015. máj. 16. 12:29
 5/6 A kérdező kommentje:
De hát akkor már 60-70 évesnek kellene lennie!!!!
2015. máj. 16. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ezért a filmnek kb 40 évvel ezelőtt kéne játszódnia, de mivel átültették a 21. századba így a születésnapokat is eltolták. Ahogy első mondja 1970-re Tony születésnapját.
2015. máj. 16. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!