Amerika Kapitány Tony Stark apja?
Figyelt kérdés
Eszembe jutott egy ilyen elmélet. Mielőtt Steve Rogers (AK)
eltűnt volna összejött Carter ügynökkel de mivel ő nem akarta vagy nem is tarthatta meg a gyereket mert ugye az apja egy "csodaember" ezért Howard Stark és felesége nevelték föl és az Anthony nevet kapta tőlük. Persze ez az elmélet nem biztos hogy helytáll mert az ezek az események több mint 50 éve történtek és Tony fiatalabb,éppen ezért jóval később a kormány, Rogers és Howard feleségének a DNS-ét felhasználva megtermékenyítették az asszonyt. Persze Howard mindenről tudott. Innen a magyarázat Tony zsenialitása. Nem fizikai erőt örökölt hanem szellemit,és talán ezért volt Howard olyan "hűvös" a Tonyhoz. Nehezen tudta elfogadni hogy nem a vér szerinti fia.
2015. jún. 14. 23:15
1/2 Koplárovics Béci válasza:
Én csak azt tudom, hogy Hulk és a Fekete Özvegy gyereke Shrek.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem a fia. Se külsőleg se pedig belsőleg sem hasonlít a kapitányhoz. Howardhoz viszont igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!