Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Spoiler! Aki látta a Rossz...

Spoiler! Aki látta a Rossz álmok (The Gift) című filmet, le tudná írni spoiler-ben, hogy mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Odáig láttam, hogy Katie Holmes pasija volt a gyilkos.
2015. júl. 27. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Én tegnap láttam, nagy film, nagyon tetszett!

Szóval elmennek a tóhoz és ugye Annie rájön, hogy Wayne (Katie Holmes pasija) ölte meg a lányt, mivel rájött hogy megcsalta, bepörgött és megfojtotta.

Wayne kiszúrja Annie viselkedéséből, hogy rájött a titokra és előbb mentegetőzni kezd, hogy nem gyilkos típus, aztán leüti Annie-t és éppen készül megölni, mikor hirtelen feltűnik Buddy és leüti Wayne-t. Berakják a csomagtartóba a fickót, aztán dumálnak a kocsiban. Annie elnézést kér Buddy-tól hogy nem figyelt rá jobban stb., kérdezi a srácot, hogy kerül oda, mire ő azt állítja hogy megszökött és vissza adja a zsepit amit még a film elején a nő adott neki. A nő mondja neki, hogy vissza kell mennie a kórházba, aztán elmennek a rendőrségre. Annie bemegy a rendőrségre és mire kijön, Buddy már nincs ott. Wayne bevallja, hogy ő ölte meg a barátnőjét. A rendőr meg mondja Annie-nak, hogy jól fejbe vágta Wayne-t, mire mondja Annie, hogy nem ő ütötte le a férfit, hanem Buddy. A rendőr viszont azt mondja, az lehetetlen, mert Buddy aznap este 6 órakor a kórházban öngyilkos lett. Tehát valószínűsíthetően a szelleme mentette meg Annie-t.

2015. szept. 10. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!