Így jártam anyátokkal-komolyan ez a vége?
Figyelt kérdés
Szerintem katasztrófa, hogy mennyire elrontották... hallottam arról, hogy van egy alternatív vége. Annak jobb a vége?? :O2014. szept. 14. 08:56
1/5 anonim válasza:
Láttad, nem? De. Akkor elég egyértelmű,hogy ez a vége. Örülök neki, mert nem 100% happy end.
Van vmi alternatív befejezés, de azt még nem néztem meg.
2/5 anonim válasza:
A készítők az utolsó évad előtt abba akartáj hagyni, és így egy nyílt véget akartak adni az egésznek, amit egyénileg tovább tudsz gondolni. Ám a rajongók kértek egy lezárt történetét. A vége komoly, de abból a szempontból vidám, hogy a gyerekek biztattÁk, vegyere el élete szerelmés, Robint. Ez számomra gyönyörű, hogy ennyire össze tart a családjuk.
Innetől felfogás kérdése.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze, értem én a logikát, csak én annyira szerettem a Barney-Robin párost :/ Szerintem Robin meg Ted nem illenek össze :/
2014. szept. 16. 17:56
4/5 anonim válasza:
Az elternatív végét meg lehet nézni a youtubon. Abban Barney és Robin együtt maradnak és Ted is együtt marad a csajjal, aki nem hal meg. Nekem az sokkal jobban tetszett.
5/5 brokenbone válasza:
nem kell mindent giccses hepienddel zárni, iszonyat bátor és jó lépés volt ez a szomorkás befejezés.nekem nagyon tetszett.végre épp olyan mint az élet, sz-a-r. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!