Senki többet film vége mi?
Figyelt kérdés
Megnéztem tegnap a Senki többet című romantikus drámát! De a végét nem értem..most miért ment el a csaj és mi köze a fiatal csávónak a lányhoz? Egyáltalán nem értem...valaki el tudná nekem magyarázni?2014. dec. 21. 11:14
1/6 anonim válasza:
Robert, Billy és Claire szövetkeztek Virgil ellen és előadtak egy hatalmas színjátékot, hogy megszerezzék a gyűjteményét. Sikerült nekik.
2/6 A kérdező kommentje:
Valami konkrétabb? Mert erre én is rájöttem, de a csaj valóban agorafóbiás volt? És az őszhajú (Billy) az elejétől fogva csak átverni akarta? Akkor miért vette meg neki a képet?!
2014. dec. 23. 10:15
3/6 anonim válasza:
Ne ilyen nagy mellénnyel, barátom, ugyanis a filmben a hajhálós törpe, Claire konkrétan kijelenti, hogy 237 alkalommal távozott a lány a házból az elmúlt másfél évben, akkor szerinted valóban agorafóbiás?
Igen, Billy az elejétől benne van. Virgil gyűjteménye klasszisokkal többet ér, mint 250 000 font, amennyit Billy fizetett Petrus Christus festményéért.
4/6 A kérdező kommentje:
Okés de sok utalás van a filmben, hogy valóban fóbiás a lány, mikor az esőben feküdt Virgil és alig mert kimenni, mikor megleste őt a házban, akkor is mondta a telefonba, hogy zavarja a fóbiája, stb...de hiszek neked és hogy ezt mind-mind megterveztek!
2014. dec. 24. 17:06
5/6 anonim válasza:
Akik megverték Virgilt, azokat is a lány bérelte fel.
Az az "igazgató", akivel Claire beszél azt én sem tudom ki, de úgy vélem a színjáték egy járulékos áldozata, mint a portás, akivel elhitettek mindent.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Ment a zold jel! :)
2014. dec. 28. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!