Hány évados lesz a Trónok Harca?
Figyelt kérdés
^ Keresgéltem már de nem találtam választ.2015. júl. 26. 21:25
1/9 anonim válasza:
Eddig úgy tudom, hogy 7 évadot terveznek. Persze aztán ez még simán változhat is akár.
2/9 A kérdező kommentje:
Az nem sok. :( Remélem több lesz mert szerintem nagyon jó sorozat. Hétfőn kezdtem el nézni és azóta nem bírok leállni. :D
2015. júl. 26. 21:29
3/9 anonim válasza:
Már rég nem követi az eredeti storyt, húzni fogják jó ideig.
4/9 anonim válasza:
Elvileg tényleg hét. De ha a többi évad is olyan lesz mint az ötödik akkor felesleges folytatni.
5/9 A kérdező kommentje:
Annyira rossz?:/ Még nem láttam, most tartok a 4. évad felénél, de eddig nagyon tetszik. :)
2015. júl. 28. 16:59
6/9 anonim válasza:
Ha nem ismered a könyveket, amik alapján csinálják, akkor élvezheted a sorozatot. De a könyvekhez kéepst elég gyenge. Ha mindent beleraknának, ami a könyvben van, akkor sztem még mindig az 1. könyvnél tartanának vagy most kezdték volna el a 2-at. Tehát rengeteg dolgot kihagynak vagy megváltoztatnak, és újakat raknak bele.
7 évadot terveznek, de néhány hónapja azt mondta egy HBO-s ürge,h ő szeretné ha a könyvektől több dolgot tennének bele a sorozatba és elhúznák 7-nél több évadra.
7/9 anonim válasza:
Hát én könyvolvasóként mondom hogy rossz. Annak aki nem olvasta szerintem tetszhet.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Egyébként gondolkoztam rajta, hogy kiolvasom a könyvet. Pedig nem szoktam sokat olvasni, túl lusta vagyok hozzá. :D
2015. júl. 29. 17:32
9/9 equstrieanlove válasza:
Én úgy tudom, 8 évadot terveznek, és most az is felmerült a rendezőkben, hogy csináljanak majd a sorozat vége után előzménysorozatot is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!