Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz az új Dragon Ball Super-r...

Lesz az új Dragon Ball Super-re szinkron?

Figyelt kérdés

2015. júl. 25. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem lesz, és nem is kell.
2015. júl. 25. 23:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs magyar animés piac, még az ilyen népszerűbb, garantált nézőtáborral rendelkező művek se jönnek be ide. Sajnos.
2015. júl. 26. 00:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Remélem soha. A magyar szinkron majdnem mindenből kritikán aluli. Bántsa a fülem. Akárcsak a félrefordítások.
2015. júl. 31. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz szinkron hozza.

Az igaz h az animek eredeti hangal a legjobbak, de ez a DB-ről nem mondható el. A DB szinkronja nagyon is rendben volt. Gokunak jobb magyar hangot elsem tudnek kepzelni meg Gohannak, Krilinnek, Satannak es a tobbi szereplonek. A forditas az tenyleg neha butasag volt, de az nem a szinkron szineszek hibaja. pl Koltai Judit szinkronjateka Son Gohannal siman adta a japán szinkronszineszek szintjet. En inkabb halgatnam Goku megszokott magyar hangjat, mint a japan nyavogasat.

2015. aug. 4. 21:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele :) Nekem is nagyon tetszett a magyar szinkron.
2015. aug. 10. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem bánTJa a fülemet a legtöbb szinkron, mi Magyarok egész jók vagyunk ebben ( viszonylagosan más országokhoz képest, pl.: Amerikai Dragon Ball fordítás valami bűn rossz ), szóval inkább legyünk büszkék rá! Én is imádom az eredeti Japán hangokat, de az is tény, hogy Goku-nak Lippai László az valami jackpot volt, annyira jól eltalálták.

Amúgy a magyar szinkronban egy probléma volt, hogy a franciáktól kaptuk az alapanyagot és már ott cenzúrázták és gyerekeknek 7-9 éves korosztály számára lőtték be a szövegeket, holott a Dragon Ball 15-16, de meg merem kockáztatni, hogy akár a 20 éves korosztály számára készült, durva szövegekkel és véres jelenetekkel ( relatíve ).

Szóval ha egy teljesen Japán->Magyar fordítást kapnánk, a régi szinkronhangokkal ( Isten nyugosztalja azokat, akik sajnos már nem élnek ), akkor egy nagyon jó és színvonalas szinkronunk lenne!

Peace!

2015. aug. 24. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszik a magyar szinkron mint a nyávogós hang.
2016. ápr. 16. 21:24
 8/10 Howl16 válasza:
Nem régiben vásárolta meg magyarország a super jogait! :) Szóval valószinű hogy tévében is adják majd és ott már szinkronnal. :)
2017. febr. 19. 13:00
 9/10 anonim válasza:
100%
Lessz a viasat 6 on 28 ikan kezdik e hónapban 1 évaddal!
2018. márc. 6. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Így van, jövő hét szerdán 16:00-kor már jön az első két rész, magyar szinkronnal!
2018. márc. 25. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!