Milyen animét ajánlotok (szinkronnal szeretem tudom gáz de én ugy szeretem)?
Yu Yu Hakusho - A szellemfiú
Teljes magyar szinkronnal van.
D.Gray-man, Fullmetal Alchemist, Fullmetal Alchemist Testvériség
Egyenlőre ennyi jutott eszembe...
Helo!
Probald meg a Bleach nevü animet. Valamint ajanlom a blogunkat, ahol reszletes ajanlot olvashatsz, remek müvekröl: [link]
Itt valogathatsz :). Viszont kiemelnem a Ghibli studio müveit. Ezek nem olyanok, mint amiket neztel. Mindegyik egeszestes, viszont a studio alkotasai a legkiemelkedöbb animek között vannak.
Szinkronnal nincs sok jó .. legalább esélyt adhatnál a feliratnak , 2rész után észre se veszed , ráadásul a magyar szinkron sehol sem jó ...
Feliratosan szinta az összes animét megtudod nézni amiben van jópár olyan ami ezeke bőven túlszárnyalja.
Egy magyar szinkronosat tudok ami jó : Full Metal Alchemist & Full Metal Alchemist : Brotherhood!
UI: Az Avatar nem anime.
Nana,Kaleido star,RomeoXJuliet,Vampire Knight,Lovely complex,Deltora Quest,Fairy Tail(a végefelé már feliratos),
D.Gray man,Hellsing,
soul eaternek és a death notenak is jó a magyar szinkronja a narutónak a dragon ballnak szar :( pedig a db a kedvencem
viszont a német dbt ajánlom az jó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!