A Doctor Who-t miért csak kevesen ismerik Magyarországon?
Háát. Egyrészt a média idehaza nem veszi fontosnak, mint pl.: egy új bosszúállót, vagy egyebet.
Másrészt, valahogy a magyar mentalitás nem találja benne az élvezetet. Ezt csak onnan tudom, hogy vagy 30 embernek ajánlottam, és az első évadot sem bírták ki.
A hétköznapi emberek felszínesek...az első évad látványban nem volt egy fantastic és már csak ezért is bedobják a törölközőt.
Szerintem nem kell ahhoz felszínesnek lenni, hogy valaki ne bírja végignézni. Én is bepróbáltam és az első két évadot minden előismeret nélkül élvezettel végignéztem. De aztán egy idő után kezd kicsit unalmassá válni az önismétlés. Mindig felbukkan valami hűdegonosz földönkívüli, aztán persze a Doktor végül megmenti a napot, ezúttal 1001x is. Ki gondolta volna?
Szóval bele lehet unni. És a Doktor erőltetett, túljátszott stílusa sem lehet mindenkinek nyerő. Hát ez van.
Egy: van már vagy 25 évada. Most belekezdeni...
Kettő: Mofat
Három: nehéz hozzá célcsoportot találni.
3-as!
Van benne igazság, de most mondd meg :D majdnem mindegyik sorozatra igaz ez. A Sherlockban is mivan? Jön egy rejtély, egy főgonosz (főleg Moriarty) de Sherlock nyilván győzni fog, sőt, ott ráadásul minden szereplő meg is maradt, míg a DW még a főszereplőit is rendszerességgel megöli :)
Persze igaz, ami igaz, tényleg vontatott tud lenni, de szerintem ez már igény kérdése, hogy ki mire kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!