Tényleg Zac Efron lesz az új Pókember?
Figyelt kérdés
Komolyan, ennél csak a Robert Pattinson (vagy ki a halál) lett volna jobb választás.2010. márc. 1. 10:42
2/9 anonim válasza:
Erre kíváncsi leszek. Zac Efron nem az a szuperhős-kategóriás színész, nem hiszem, hogy hitelesen tudná alakítani a szerepet és itt nem a színészi tehetségét vonom kétségbe, hanem külsejét, eddigi szerepeit. Toby Marguire (remélem, jól írom a nevét) által lett híres a film, így futott be, én megtartottam volna Pókembernek. Jól alakított, illet rá Peter Parker szerepe.
3/9 anonim válasza:
biztos h leváltják az igazi pókembert? én őt annyira birom
mással már megsem nézem
főleg nem zac efronnal majd musicalt fog énekleni közbe vagy mi a rák? vagy robert pattinson? eljátsza a hős vámpír szerelmest mint abba az őrült másik filmbe is?
mért váltják le?
4/9 anonim válasza:
de most komolyan zac efron majd a "What time is it"-el akarja megmenteni a világot?
7/9 anonim válasza:
ahha
mostmár tudom, hogy a hsm-be játszik.
De mi a rák az a hsm???
8/9 anonim válasza:
A HSM, azaz High School Musical című trilógiában alakította a férfi főszereplőt Zac Efron. Ez egy amerikai, elsősorban tiniknek szóló zenés film. A történet egy amerikai középiskolában játszódik, ahová megérkezik egy új lány (Vanessa Hudgens alakítja) és felborítja a rendet. Ugyanis ebben a középiskolában mindenki tartozik egy klikkhez (jó tanulók, drámások, kosarasok, stb.) és nem barátkozhat a másik klikk tagjaival, nem tartozhat egyszerre két csoporthoz. És hát jön a főszereplő lány és a főszereplő fiúval megmutatják, hogy mégis mindent lehet és közben még egymásba is szeretnek. Nagyvonalakban erről szól a High School Musical című film, a második rész ennek a tanévnek a nyaráról szól, a harmadikban elballagnak a középsuliból.
9/9 anonim válasza:
Nem... Andrew Garfield lesz és amúgy sem ez lesz a negyedik rész, hanem egy teljesen más..itt még fiatalabb Peter, más a nője (Gwen Stacy) és úgy amúgy más..ez egy reboot. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!