Szerinted ki győzne egy Farkas vs Pókember csatában?
Rozsomáknak nincs emberfeletti ereje, az éppenséggel Pókfejnek van :)
Rozsi képes az öngyógyításra és vannak a karmai, de ennyi a képessége, na meg persze jóval tapasztaltabb és ügyesebb harcos, mint Póki, aki viszont ezzel szemben sokkal fürgébb és a pókösztönével képes megérezni ellenfelei támadásait, ill. távolról is képes támadni: hálót lő ki.
Meg persze annyit ugrál, hogy nagyon nehéz eltalálni, ugyanakkor Rozsi szervezete képes lebontani a fáradtságérzetet keltő vegyületeket, így jóval kitartóbb, míg Póki egy idő után elfárad és lelassul.
Rozsomák kegyetlen ellenfél, aki nem vacillál, ha bunyózni, esetleg ölni kell, Póki ezzel szemben jó fiú, vagyis ő visszafogja magát, az erejének csak kis részét használja harc közben, ez viszont hátrány esetében, mert Rozsomáknak csak egyszer kell betalálnia, hogy komoly sérülést okozzon, onnantól pedig a meccs eldőlt.
Az a helyzet, hogy nem hangzik jobban. Angolul is, magyarul is Rozsomák a neve, ami meg azt illeti, Farkas-nak egy másik karaktert neveznek a Marvel univerzumban, azon belül is egy Wolfsbane-nevű lányt, akinek farkasember-szerű képességei vannak:
Logan a király logan a király
Itt chuck norris a király ahogy előző irta!
De póki akkor is szerethetőbb,nem akarlak megbántani de szerintem az aki inkább a gonosz erőt követi az gonosz,itt gondolok pap dorcira nem értem miért őt védik,bocs hogy offoltam de Isten ugy akarta hogy ezt leirjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!