Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz még végre 2011 ben...

Lesz még végre 2011 ben pókember 4?

Figyelt kérdés
2008-ban amikor megszületett a pókember 3 akkor bejelentették hogy lesz 4-is... 2011-re.
2011. jún. 5. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz pókember 4.

Összeveszett a stúdió a rendezővel és mindenkit kirúgtak.

Majd 2012-be lesz egy új fajta feldolgozású.

2011. jún. 5. 20:49
 2/6 A kérdező kommentje:
és az olyan lesz mint a többi??!!
2011. jún. 12. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha újfajta, akkor hogy lenne ugyanaz?
2011. jún. 17. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
2012-re lesz új színésszel
2011. aug. 23. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja ja sajnos en is olvastam rola. 2012-ben lesz es teljesen uj szineszekkel uj forgatokonyvel. En biztos nem fogom megnezni ha nem Toby jatsza a pokembert az egesz egy kalap szart se fog erni a regi szineszek nelkul.
2012. jan. 7. 07:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkitől, ja amúgy, már meg néztem a trailerét, és gyakorlatilag a szívbaj kerülgetett hogy hogy lehet más színészekkel ezt megcsináli.....nem áll úgy össze az egész hatása.....Toby elég jól tudta játszani Peter P.-t ez a tipikus visszafogott, szerény srác stb...hát, első benyomásom lesz szerintem ahogy megnézem hogy hát ez valami szarul sikerült koppintás..... :s :(
2012. jan. 15. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!