Mit gondoltok a Trónok harca 5. évadának befejező részéről? (SPOILER)
Bocsánat, hogy közbe szólok, sok helyen olvasom, hogy Kit Harrington azt mondta, nem tér vissza de mégis mit mondana? Ez az első olyan évad, ahol csomó szereplő halálát nyitva hagyták. Eddig a nyolc-kilences részben meghalt valaki, akkor a tizes átvezette azt az évadot a következőbe, és nem maradt kérdés. Ha most direktbe nyitva hagytak dolgokat, miért mondaná meg Kit hogy, de igen, visszatérek, ezzel ellőve, hogy Jon feltámad?
Magyarán, én nem adok semmit a szavára, hisz nem árulhatja el ígyse-úgyse a legfőbb feszültség forrást, nálam marad ötven-ötven százalék, hogy feléled.
Köszi a válaszokat, de én azért még felvetnék ezzel kapcsolatban egy észrevételt...
Szóval, white walker/ más (ahogy tetszik) elvileg nem lehet Jon-ból, mert csak csecsemők válhatnak azzá. Ha az éjkirálynak lenne köze a feltámasztásához, az eddigiek alapján csak zombiként térhetne ez esetben vissza jon
DE!!!
Ti nem gondolkodtatok mi lehetett annak a jelentnek a mély mondanivalója, jelentősége, mikor kb 3 percen keresztül azt mutatták, hogy Jon farkasszemet néz az éjkirállyal?? és hogy milyen érdeklődve nézii őt a király, vagy úgy, mintha tudna valamit róla/vele kapcsolatban... Meg miközben megölt egy mást Jon, a dombtetőről nagy érdeklődéssel szemlélte ezt az éjkirály, szóval szerintem nem véletlenül adtak ennek ekkora jelentőséget és figyelmet a sorozat készítői, ha nem lenne ennek valami fontos következménye a folytatásban.... teszem fel pl Jon valami miatta mégis lehet Más, vagy valami olyanra képes, amit tud róla az éjkirály, amiről még maga Jon sem tud..
Szóval én azt mondom, nem lehet itt vége az ő szálának, mert nagyon elvarratlan több szempontból is. Na meg szerintem nem véletlenül "Tűz és jég dala", sejtjük ugye, hogy ez nagy valószínűséggel Jon-ra utal, és lényegében a végkifejletben én szinte biztos vagyok benne, hogy neki lesz a legnagyobb szerepe, különben már Martin rég kihajította volna a sorozatból már jóval előbb.
Az sztem még mindig hülyeség,hogy az HBO gondolt egyet, választod egy főgonosz és elnevezte Night's Kingnek vagy Éjkirálynak, kinek h tetszik, és erre az író is utalt egy nyilatkozatában néhány hete.
Mindegy, a könyvet és sorozatot külön kell(ene) kezelni. De mivel a Mások valszeg intelligensebbek, mint a wightok, ezért nem meglepő,h bámulta Jont. Elvégre az a kardjával elpuszított egy Mást és ez nem egy mindennapi dolog. Már a legelső könyv prológusában is furcsáltam mikor Waymar Royce belebotlott egy Másba, mivel az nem rontott rá egyből, hanem először mintha tüzetesen szemügyre vette volna és csak utána jelent meg a többi Más is és ölték meg. Tehát gondolom tudatában vannak annak,h mik a gyengéik és azt nézte,h obszidián vagy valyriai acél kard van-e Waymarnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!