Mit gondoltok a Leonardo Di Caprio-féle Romeo és Júlia flim jobb vagy a Franco Zeffirelli által rendezett?
Kedves első válaszoló!
Neked miért tetszett jobban az új változat?
A modernizálás miatt. Nem akart annyira komolykodni, csak épp amennyire kellett, így emészthetőbb lett.
Nagyon bejött a régi történet vegyítése az új dolgokkal. Az autók, a fegyverek, a film zenéi.
Nem DiCaprio az oka, ha esetleg felmerülne benned ez az opció :)
A Titanic új, túlhype-olt verziójában is ő játszik, abból a filmből nekem mégis a régebbi, kevésbé ismert változat tetszik.
Kedves Válaszoló!
Nem merült bennem ez az opció. Annál is inkább, mivel itt a nemi hovatartozás rejtve marad. Ha lány lennél, akkor talán felmerülhetett volna, mégis pont arra gondoltam, amiről írsz is. A fiatalabb generációhoz pont ezáltal lehet könnyebben eljuttatni. Személy szerint azt gondolom, hogy egy reneszánsz drámát meg kell hagyni az eredeti környezetében. A modernizált változat miatt számomra stílusidegenné válik a film. Autók és fegyverek nem szabad lett volna, hogy belekerüljenek. Ez egy teljesen szubjektív vélemény. Értem, hogy sokaknak miért tetszik az új változat.
Bár az újat nem láttam, csak olvastam róla véleményeket meg kis részleteket találtam belőle.
Saját vélemény, de így is ezerszer jobbnak tartom az eredetit. Egyszerűen azért, mert az korhű. A XVI. század végén játszódik a történet, a Zeffirelli-féle '68-as film ezt vissza is adja, de az új inkább egy XX. századi mesének tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!