Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért utálják a Jared Leto...

Érted?? kérdése:

Miért utálják a Jared Leto féle jokert?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik! A tetkókon kívűl, roppant képregényhű (igaz, egyes képregènyekben is volt tetkója) . Miért kell Ledger jokeréhez hasonlítani? Persze, ugyan az a karakter, de már most lehet látni, hogy teljesen más! Tényleg nem értem...

2015. jún. 15. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Fú, Margot Robbie olyan idegesítő a trailerben.

Annyira rossz színésznő. Már láttam ilyet rossz színészektől: látszik rajtuk, hogy tökre tudatában vannak annak, hogy ők most rosszat játszanak.

2015. júl. 21. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem Jaredtől függ, hogy jó Joker lesz-e. Az a rész ami rajta áll (az előadásmód) szerintem hibátlan lesz. De sokan elfelejtik, hogy bár igen, Heath Ledger nagyon jó színész volt, de állt mögötte egy remek forgatókönyvíró és egy kiváló rendező. (valamint tehetséges színészek akikkel együtt dolgozhatott) A Suicide Squadnál kérdéses, de majd még kiderül. Ettől függetlenül szerintem jó film lesz.

Valaki említette itt, hogy pár évente egy szerepet vállal és az is csak dráma. Azért Letonak a színészet mellett millió más dolga is van. A bandájával is foglalkozik, dolgozik az új albumán, világkörüli turnékra jár, valamint a zenélés mellett még a WWE nagykövete is. És igen, nagyrészt drámákban játszik, és hogy miért? Ez az a műfaj ami tényleges színészi alakítást igényel, és ő csak olyan szerepet vállal, ami az ő érdeklődését is felkelti. De ha egyet elvállal, azért maximálisan odateszi magát. Elég csak megnézni a Dallas Buyers Club-ot, amiért Oscart is kapott. Hatalmas átalakuláson ment keresztül a film kedvéért, ugyanúgy mint pár évvel előtte a Chapter 27-ben, bár az nem lett olyan sikeres film.

2015. aug. 21. 12:17
 13/13 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Én egyébként úgy vettem észre mintha a színészkedés csak hobbi lenne neki :) amit teljes odaadással, és elképesztő jól csinál :) szerintem nagyon is jól teszi hogy nem vállal el évente filmeket, mert akkor 1-2 kiégne, meg is unnák az emberek( bár én nem :D ) szerintem jól teszi, hogy nem esik abba a hibába, hogy mindenféle szerepeket elvállal, és igen, a dráma áll hozzá a legközelebb :) a mielőtt meghaltamban is imádtam :) meg hát a többiben is, szerintem fantasztikus ember, imádom a zenéjét is, jól csinálja azt, amit csinál és kész :) a joker miatt biztosan sok negativ kritikát fog kapni és rengetegen fogják támadni miatta, de ez csak azért lesz mert az emberekbe bele rögződött az előző joker, és azt várják el tőle, hogy ő is hasonjó képpen alakitson. én már nagyon várom a filmet, és drukkolok neki, hogy sokan vegyék észre benne azt, amit én is látok :)
2016. ápr. 11. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!