Nem vettem "vér komolyan", ember. Sőt, pont azt szeretem, ha a Transformers nem veszi magát túl komolyan, de azért ne legyen már ilyen arcpirítóan gyermeteg. Ismét kérdezem, te fekete fehérben látod a dolgokat? Ha én nem nevetek a rosszul időzített kínos altesti poénokon, meg hasonlókon, akkor a te szemedben valami humortalan, lelketlen gép vagyok? Megint csak azt csinálod, hogy dühödben kialakítasz rólam valami torz képet, mialatt az elméd próbálja feldolgozni azt, hogy valaki nem ért veled egyet egy trágya film kapcsán, majd ezt a képzeletbeli személyt kezded támadni a helyett, hogy az én érveimre próbálnál bármi minősíthető ellenérvet felhozni.
Plusz, ez még mindig a film humorának a témája. Elismerem, más az emberek humorérzéke. De ott vannak a film egyéb hibái: önellentmondások és tényszerű tévedések sokasága, irritáló és kidolgozatlan szereplők tömkelege (többek között a rasszista felhangú Transformers ikerpár például dettó ugyanaz a kategória, mint Jar Jar volt, és ezt a rendező is bevallotta, ezért kitörölte őket a folytatásból), logikai hibák, elsietett effektek, hihetetlenül béna ellenfelek, túlzottan erőszakos jófiúk, szereplők jönnek elő a semmiből vagy tűnnek el egyik jelenetről a másikra, hirtelen bemutatnak mindenféle szupererőket meg szuperfegyvereket, amikről a következő jelenetben megfeledkeznek, stb, stb.
Eddig semmi normális érved nem volt, én legalább a kéréseidnek megfelelően igyekeztem alaposan felsorolni a sajátjaimat. Te meg szemlátomást csak veszekedni akarsz, mert tetszik neked valami rémesen szar film, és valamiért nagyon megrendültél, hogy van itt valaki, aki nem osztja a véleményed. Annak ellenére, hogy ez egy köztudottan gyűlölt és megvetett film, tehát fura, hogy ezen meg vagy lepődve. Tán autista vagy? Vagy csak nagyon fiatal? Komolyan kérdem, megnyilvánulásaidból ezt lehet levonni.
Hűha... Nem vagyok se autista és a nyolcat is betöltöttem már, mégis szeretem a transformers filmeket. De ha ez ekkora bűn akkor megyek és sarokba állok egy fél órára.
Amúgy olyan édes ahogy próbáljátok meggyőzni a másikat, hogy hülye, mert tetszik neki egy olyan film ami nektek nem. Még idebiggyesztem, csak hogy biztosan máglyára küldjetek, hogy én meg a Star wars filmeket nem szeretem. Juuuuj!!
Amúgy nekem életem legszarabb filmje az Eragon volt. Ünnepélyesen temettem el minden egyes percet, amit elvett az életemből. Ráadásul a könyveket imádom, szóval a mai napig irtó dühös vagyok amiatt a film miatt.
Jah nagyon jó film... 2015 ben egy legyőzhetetlen hiperszuperember akit 20 ember sem tud lelőni, de ő persze egy lövésből bárkit bárhol...
Végül is már vagy a 80 as évek óta kapjuk tucatjaival az ilyen filmeket, akik ezt a C kategóriát jónak találják azok nem sok filmet láthattak életükbe :(
Az összes rohadt Seagal, Van Damme, Lundgren film ezekről szólt kb. Borzalmas nagy kliséhalmaz, 1 forintot nem ér.
"Hűha... Nem vagyok se autista és a nyolcat is betöltöttem már, mégis szeretem a transformers filmeket. De ha ez ekkora bűn akkor megyek és sarokba állok egy fél órára."
Nem a filmek szeretésével vagy nem szeretésével van a baj (mondjuk a legtöbb filmes oldalon tényleg elküldik a kussba azokat, akik bármi jót mernek mondani a Transformers filmekről), csak egymás véleményének tiszteletben tartásával meg ezekkel a nevetséges vitákkal.
Én pl. beismerem, az első rész piszkosul tetszett, a második nem, a harmadik szódával elment, a negyedik meg hidegen hagyott. Annak idején, amikor kijött az első rész, rám is szállt a sok internethuszár, hogy cseszegessen miatta.
Azóta persze már én se tartom valami jó filmnek, és a sorozatot ért szinte egyöntetű negatív kritika meg a sok Arany Málna-díj sem lehetnek a véletlen művei. De az nem zavar, ha valakinek tetszenek ezek a filmek. Szerintem pusztán emiatt senkit nem illik lehülyézni. Ha viszont valaki képtelen elismerni a másik véleményét, és úgy oltogatják egymást az emberek, hogy igazából meg se figyelik, mit mond a másik, na az már neccesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!