Nektek működik a Filmezz? Nekem nem!
Nekem sem működik, jajj. Már teljesen kivagyok :o
Mi lehet vele?! Valaki tudja?!
Hat sajnos a valasz nem annyira jo azoknak, akik szerettek az oldalt.
Ha beirod a "filmezzPONTeu" -t az euridPONTeu -ba (az oldalon jobbra fent az ures mezobe es entert nyomsz ) - akkor kiadja a talalatot:
Lathatod a szot, hogy: "SUSPENDED". Tehat fel van fuggesztve, egyebkent be lehet allitani az euridPONTeu oldalt ugy is, hogy magyarul adja ki a talalatokat....
Egyszerubben szolva: az oldalt felfuggesztettek pedig lathato, hogy a domain nev ki lett fizetve: 2017 Majus 31-ig. Lehet, hogy szegeny ember, aki futatta mar racs mogott van....
Azert ne felejtsuk el, hogy tobb ezer film linkje volt elerheto az oldalon illegalisan....
A gaz, hogy azok a linkek tovabbra is leteznek: neodrive, vidto stb oldalakon, csak ugye nem latjuk oket, mert a filmezzPONTeu oldal csinaloja:) nem egy az egybe tette ki ezeket a linkeket, hanem penzt akart belole csinalni maganak, ezert elotte mindig egy reklam oldalra iranyitodott a dolog, de meg ez se lenne gond, mert jobb gomb a linkre majd COPY es aztan bemasolni a bongeszobe, majd levagni rola az elejet, ami pl: adfly stb.....DE be is volt agyazva a masodik link a "filmezzPONTeu" oldalba, magyarul maszkolta a "filmezzPONTeu" a linkeket es igy mar nem lehetseges eljutni a tenyleges linkhez ilyen esetben, ha az oldal fel van fuggesztve.
En egyebkent kis trukkel tegnap elertem megis par linket az oldalrol es neztem is ugyanugy online, mint regebben. De mar nem lehet az osszes linket elerni es ujabbak nem kerulnek fel tobbe. Ha a csavo nincs botronben:), akkor lehet, hogy csinalni fog egy UJABB oldalt. Szerintem kerdezgessetek tole mailben, hogy mi az abra:
FILMEZZINFO@GMAIL.COM az egyik elerhetoseguk.
Remelem, hasznos volt a valaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!