Miért nem működik a filmezz.eu?
Én is ezzel a problémával küszködöm...
De éna zt vettem észre, hogy nem csak a filmezz.eu ilyen, hanem az összes divX-es film is.
Nem tudom, hogy miért, de nem vagy egyedül :D
nem kell regisztrálni, csak gördítesz lefelé és ott le van írva minden , hogy mit kell csinálni. Azért bemásolom:
A legújabb Divx web player több újítást is tartalmaz, elvileg gyorsabb, biztonságosabb, stb. Gyakorlatilag sikerül egy nem kis hibát bennhagyniuk, és az a szép, hogy nem is enged már más verziót feltenni.
Szóval, a hiba a következő: elindítod a filmet, vársz vársz, de a webplayer nem Bufferel semmit!
A megoldás elég egyszerű, pár lépés az egész:
1. lépés:
TÖLTSD LE INNEN a dwpClearCache.zip FÁJLT INNEN,CSOMAGOLD KI, DE MÉG NE FUTTASD, ELŐBB CSINÁLD MEG A 3-4-ES LÉPÉST!!!
LETÖLTÉS: [link]
2. lépés:
Zárd be az összes böngészőt a gépen!
3. lépés:
nyisd meg a Feladatkezelőt.
Alt+Ctrl+Del / Feladatkezelő indítása
4. lépés:
Folyamatok menüpont (1.), jobbklikk a "DDMService.exe" -re (2.) és "Folyamat leállítása" (3.)
5. lépés:
Miután leállítottad "DDMService.exe"-et, indítsd el a "dwpClearCache.bat" -ot,ez törli az ideiglenesen tárolt fájlokat. Ha végzett, akkor nyomj rá bármelyik billentyűre, és kész.( "Press any key to continue" )
6. lépés:
Nézz meg pár filmet, jó szórakozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!