Aki rendszeresen szokott statisztálni, írna pár ügynökséget amik megbízhatóak és nem átverések? Egyáltalán hogy működik ez az egész statisztálás dolog?
Jelentkezel az ügynökséghez, lefotóznak, aztán várod, hogy hívjanak. Ha hívnak, mész.
Állsz a tömegben, mászkálsz az utcán... ilyenek. Ez nem színészi munka.
Ez a dolog engem is érdekelne. Több honlapot találtam, ahol lehet statisztának jelentkezni, de nem tudom melyik átverés, melyik megbízható, melyik kínál jó állásokat.
Valaki, aki rendelkezik tapasztalattal, leírná, hogy neki hol/hogyan sikerült statiszta munkákat találnia?
Elmész az ügynökségekhez, regisztrálsz, és vársz, hogy hívjanak.
Ezek nem átverések, csak lutri, bekerülsz-e.
Ha egyszer elkezdenek hívni, akkor "beindul a business", és utána egyre többször lesz lehetőség majd. Elindulni nehéz. Menni kell újrafotózásokra, érdeklődni kell, van-e munka, stb.
Köszönöm!
És melyik ügynökséghez érdemes jelentkezni?
Pár megbízhatóbb:
Extras Casting, Open Casting, Banner Casting, Zoom Casting (januárban még megy náluk a Blokád pl.), Karakter Casting, Facebox Team, Sabotage Casting, Playground Casting, Steinhauser Casting, Kultark, Nine Casting, Hungarofilm Casting.
Csak kiemelt vagy szerep: Contact Casting, Art Models.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!