A Feledés ( Oblivion) című filmben csak nekem nem tiszta pár dolog?
Figyelt kérdés
Most néztem meg ezt a "remekművet", mert alapból fenntartással kezelem a Tom Cruise-os filmeket.
Morgan Freeman tehát 100+ éves volt? Hiszen 2077-ben játszódott a sztori, 2017-ben indultak az űrhajóval Jack-ék, és ő bizony azt mondta, látta a több ezer(?) klónozott Jack Harpert visszajönni a Földre.
Vagy csak 5 éve tartott a háború, ahogy az elején is felvezette Jack? De akkor mi a francot csináltak 55 évig a TET-ben??
El tudom képzelni, hogy 100+os volt, hiszen akkora bölcsességgel bírt, hogy magától kitalálta az előzményeket és bevonzotta a 60 éve Föld körül keringő(?) Juliáékat....
Nem figyeltem elég jól, nézzem meg még egyszer vagy tényleg tele van a film logikai buktatókkal?
2015. febr. 23. 10:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!