Tudtok olyan animéket amibe nincs termeszet feletti dolog?
Hát itt beállítottam egy keresést, letiltva az ilyeneket, hogy fantasy, sci-fi meg természetfeletti: [link]
Viszont én is írok neked egy-kettőt:
Amit elsősorban ajánlanék az a Gosick című anime. Az az igazság, hogy nem felel meg teljes mértékben az elvárásaidnak - annak ellenére, hogy valós rejtélyek vannak benne, a főszereplő lány okossága/bölcsessége mégis fantasynak mondható elemmel van magyarázva.
Ezen kívül:
Ao Haru Ride (romantikus)
Bokura wa Minna Kawaisou (romantikus)
Btooom! (túlélőjáték egy lakatlan szigeten, fegyver: bomba)
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (vígjáték, romantikusnak mondható. Olyan gyerekek állnak a történet középpontjában, akik egy aranyos [létező] "betegség" "áldozatai"/kigyógyult "áldozatai". A fejlődő emberpalánták világszemléletébe túlságosan belevegyül a fantasy, stb. animék-mangák világa, így "Sötét Láng Mestertől" kezdve "ezeréves jósboszorkányig" bárminek gondolhatják magukat)
Hyouka (rejtélymegoldós, de igazából nem olyan komoly ügyek vannak benne, mint a Gosickban. Nagyon aranyos anime, halvány romantikus utalásokkal)
K-ON! (zenés, lánybanda, vígjáték)
Kaichou wa Maid-sama! (romantikus vígjáték)
Kimi ni Todoke 1,2(romantikus)
Ookami Shoujo to Kuro Ouji (romantikus)
Sakurasou no Pet na Kanojo (kicsitromantikus nagyonvígjáték)
Shigatsu wa Kimi no Uso (kicsitromantikus, klasszikus zenés, dráma)
Tonari no Kaibutsu-kun (romantikus)
Toradora! (romantikus vígjáték)
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Macgigatteiru (halvány romantika, vígjáték)
Remélem segítettem:)
Gin no Saji
Grisaia no Kajitsu
Zankyou no Terror
Usagi Drop
Nodame Cantabile
Kuragehime
Hajime no Ippo
Chihayafuru
Ouran Koukou Host Club
Rec
Gokusen
Haikyuu!!
Special A
code breaker (van benne természet feletti dolog de azért jó)
Uta no Prince-sama!
Aria the Scarlet Ammo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!