PLL_girl kérdése:
Mi is történt pontosan Han-nal?
Figyelt kérdés
Ugye a Tokyo Drift- ben Han kocsija felborult, és felrobbant, mikor Takasi elől menekült. Nekem tökre világos volt, hogy csórikám ott tényleg meghalt. De aztán feltűnt a következő részben, és először azt hittem, hogy valamit benéztem, és az valami másik színész, csak ugyanúgy ázsiai (nem gonoszságból, de tényleg elég hasonlóan néznek ki ott az emberek..) aztán persze rájöttem a negyedik rész közepe felé, hogy ez bizony tényleg Han. Aztán láttuk őt az ötödik, meg a hatodik részben is. Na most. A hatodik rész úgy végződött, hogy Han csaja meghalt, ő meg tervezte, hogy visszamegy Tokyo- ba. Szóval, kérdésem a következő: lehetséges, hogy a harmadik rész az összes többi után játszódik? Vagy csak én néztem be nagyon valamit? És Dom hogy illik akkor a harmadik rész végére? Lehet, hogy a hetedik részben ezekre fény derül, sajna azt még nem láttam, de aki érti, hogy ez hogy van, az lécci magyarázza el nekem!! Előre is köszi2015. ápr. 27. 21:06
1/3 anonim válasza:
Szia :) A filmek időrendi sorrendje nem egyezik meg kiadási sorrenddel, emiatt van egy kis kavarodást. Időrend szerint a részek így követik egymást:
1. rész, 2. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 3. rész és 7. rész :)
Így már érteni fogod mi történt Han-nal :)
2/3 anonim válasza:
jól látod. nem egy bonyi film. a 3. a többi után játszódik, a 7. pedig a T D után.
3/3 A kérdező kommentje:
Ó oké köszi!:) így már tiszta
2015. ápr. 27. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!