Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bleach! Mi történt toushirova...

Bleach! Mi történt toushiroval? Hogy zombie lett?

Figyelt kérdés

Valaki le írja a sztorit rövidén és tömören.

Köszönöm :)

#zombi #Bleach.
2015. ápr. 3. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van egy quincy sternritter (kb. mint a shinigamiknál a kapitány), aki ha megöl vkit, de lehet az is elég ha a vére hozzáér már nem emlékszem, akkor azt zombiként tudja irányítani. Hitsugaya pedig egy gyenge szar és a csaj zombit csinált belőle.
2015. ápr. 3. 22:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Hytsugaya nem gyenge szar!!!Elloptak a bankai-jat es mire visszatert addigra felholtra verte az egyik quincy.Elegge nagy butasag,hogy zombiva valtozott.Nagyon ellett tulozva a shinigamik halalozasa ebben az arcban.
2015. ápr. 3. 23:56
 3/12 A kérdező kommentje:

Tehát meghalt és a testet irányítsák vagy még él és saját akarata ellenére irányítják??

Köszönöm a válaszokat :)

2015. ápr. 5. 15:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen. Vmelyik a kettőből.
2015. ápr. 5. 15:50
 5/12 anonim válasza:

l és saját akarata ellenére irányírják, mivel a csaj maga mondta a Mayurival folytatott harc során hogy még élt mikor zombit csinált belőle.

(Valamint a biztosan halottból csinált zombikkal ellentétben még tud beszélni meg mutatott agyi funkciókat, amiket szintén Mayuri erőszakolt ki belőle.)

Amúgy ő az egyik legnépszerűbb karakter (japánban minden szavazást megnyert), így szerintem a mangaka nem fogja kinyírni ^^"

És igen, az eddigiekhez képest szerintem is túl sok a halálozási arány...

2015. ápr. 6. 04:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így már ertem
2015. ápr. 6. 07:30
 7/12 anonim ***** válasza:

"az eddigiekhez képest szerintem is túl sok a halálozási arány..."

Talán mert eddig kb. senki se halt meg ebben a szarban... :D

2015. ápr. 6. 11:54
 8/12 anonim válasza:

5-ös válaszoló vagyok.

De, a gonoszok :D. Am viccet félretéve tényleg nem patkolt el eddig senki fontos (oké most se, mert ha megnézzük, akkor csak a jelentéktelen karakterek lettek kinyírva, akikkel eddig a kutya se nagyon foglalkozott és ha élnének se érdekelne senkit a sorsuk :"D), de akkor is kicsit furcsa ez a hirtelen gyilkolászás, mert nem szépen lett felvezetve, hogy fokozatosan megöl egy-egy "jó" karaktert, hanem egyszer csak megjelentek és kinyírtak több ezer (no name) shinigamit :D.

2015. ápr. 6. 12:13
 9/12 A kérdező kommentje:

Na ez meg a másik..

Yamamotot is "lazán" kinyirják.

Remélem ettől függetlenül jó lesz majd az anime

2015. ápr. 6. 22:20
 10/12 anonim válasza:

Igen tulajdonképpen nekem kicsit csalódás volt az öreg, vagyis az hogy csak így legyőzték az amúgy szerintem bitang erős bankaiát.

Én már csak annyit remélek hogy a kedvenc karakteremet nem áldozzák be. Mert a vége úgyis az lesz hogy Ichi legyőzi Juha Bachot xD. Csak kérdés hogy ez mikor jön el.

2015. ápr. 6. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!