Bleach! Mi történt toushiroval? Hogy zombie lett?
Valaki le írja a sztorit rövidén és tömören.
Köszönöm :)
Tehát meghalt és a testet irányítsák vagy még él és saját akarata ellenére irányítják??
Köszönöm a válaszokat :)
l és saját akarata ellenére irányírják, mivel a csaj maga mondta a Mayurival folytatott harc során hogy még élt mikor zombit csinált belőle.
(Valamint a biztosan halottból csinált zombikkal ellentétben még tud beszélni meg mutatott agyi funkciókat, amiket szintén Mayuri erőszakolt ki belőle.)
Amúgy ő az egyik legnépszerűbb karakter (japánban minden szavazást megnyert), így szerintem a mangaka nem fogja kinyírni ^^"
És igen, az eddigiekhez képest szerintem is túl sok a halálozási arány...
"az eddigiekhez képest szerintem is túl sok a halálozási arány..."
Talán mert eddig kb. senki se halt meg ebben a szarban... :D
5-ös válaszoló vagyok.
De, a gonoszok :D. Am viccet félretéve tényleg nem patkolt el eddig senki fontos (oké most se, mert ha megnézzük, akkor csak a jelentéktelen karakterek lettek kinyírva, akikkel eddig a kutya se nagyon foglalkozott és ha élnének se érdekelne senkit a sorsuk :"D), de akkor is kicsit furcsa ez a hirtelen gyilkolászás, mert nem szépen lett felvezetve, hogy fokozatosan megöl egy-egy "jó" karaktert, hanem egyszer csak megjelentek és kinyírtak több ezer (no name) shinigamit :D.
Na ez meg a másik..
Yamamotot is "lazán" kinyirják.
Remélem ettől függetlenül jó lesz majd az anime
Igen tulajdonképpen nekem kicsit csalódás volt az öreg, vagyis az hogy csak így legyőzték az amúgy szerintem bitang erős bankaiát.
Én már csak annyit remélek hogy a kedvenc karakteremet nem áldozzák be. Mert a vége úgyis az lesz hogy Ichi legyőzi Juha Bachot xD. Csak kérdés hogy ez mikor jön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!