Mi történt Legolas édesanyjával? És mit mond neki Thranduil mikor elmegy a Hobbit végén?
A filmben nem hangzanak el részletek. Csupán annyit tudunk meg, hogy Gundabadnál, egy csata során halt meg, a Másodkorban. Nem találták meg a testét, így sírja sincs, Legolasnak pedig nincs róla semmi emléke, az apja ráadásul nem beszél róla.
Amikor Thranduil elküldi Legolast északra, ezt mondja: "Az anyád szeretett téged, jobban mindenkinél. Az életénél is."
Legolas most előszőr hallott az édesanyjáról, s talán ezért volt képes megbocsátani az apjának azt a viselkedést, amit produkált az évek során, és a film cselekménye alatt.
A Másodkorban halt meg egy csata során Gundabadban. Sírja nincs, Thranduil nem beszél róla. Legolas nem tud róla semmit. A Hobbit második részében láthatjuk a Bakacsin erdő Nyugati oldalán. Egy szobor áll ott. rá festve találta Gandalf a Szemet. (A Tündekapu)
Ha a film végére gondolsz, Thranduil elmondta legolasnak, hogy az anyja szerette és elküldte Legolast, hogy keressen meg egy Kószát.(Aragorn) Azt nem tudom, hogy honnan ismerhette őt. Majd még gondolkodom, talál régen találkoztak, ugyanis Aragorn dunadán.
Így került végül Legolas a Gyűrű Szövetségében Rivendellbe (Völgyzugoly)
Sajnos nem tudom megmondani nevét, ez a kérdés engem is foglalkoztat.E
A hobbit végen amikor Thranduil elküldi Legolast, hogy vigyázzon Aragornra, Aragorn még nagyon fiatal. Arathorn nem rég halt meg.
Ezért küldte Legolast Thranduil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!