Melyik volt a legbrutálisabb, legvéresebb film amit láttál? És melyik az amelyiken sírtál? ( tehát akkor feltehetőleg romantikus. Dráma. )
xD
kicsit más témák... :$
Amerikai história X; egy jelenete nagyon brutál. :(
A jövő kezdete. ;)
Az Édes november volt az egyetlen film, amin eddig sírtam:)
Véres, hú, hát a Motel és a Végső állomás1-4
Motel 1,2 megvan... hát ténleg elég durva xD
de szeretem az ilyen filmeket :$
emezeket majd megszerzem valahonnan :D
ígyis már rengeteg film vár letöltésre xD
À l'intérieur (francia) =angolul (Inside)-> nem emléxem hogy ennél véresebb és durvább létezne-e, ha van akkor szóljatok XD
A szentjános bogarak sírja -> ez anime, de nekem ez volt a legsírósabb
Texasi láncfűrészes!
P.S:I Love you, Kutyahideg
az előző vagyok megint:D a motel 2 elkezdtük tavaly évvégén nézni angolon feliratosan... 2 angoltanárunk volt az egyikkel néztük a másik a terem melletti könyvtárban csinált valamit.. aztán szünete bejön hogy azonnal kapcsoljuk ki mert hogy a msik terembe áthallani milyen "csúnyán" beszélnek benne és hogy mit gondol ha valaki elmegy a terem előtt
mi meg azt beszéltük h ne mondja má hogy áthallotta a másik terembe én meg a 3. sorba nem hallottam el:D:D
lécci mondjatok a filmről véleményt mert nem tudom hogy végignézzem e vagy nem annyira jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!