Kinek ki a kedvence az Alkonyatból?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 17:18
12/34 anonim válasza:
nekem Alice, Carlise, Edward, Emett, Jasper, Esme, Rossalie -bár ő egy kicsit gonosz.. meg még Bella is
:D
13/34 anonim válasza:
edward a konyben :) bella :)es persze jacob :)) es seth alice jasper emett (o alandoan piszkalta bellat de a szkanderverseny utan nem piszkalta egyszer sem) esme (az nagyon szeret mindenkit) a doki :)) es a farkasok is jofejek igyahogy csak paul kicsit huhu:))a demetri klan (irinat nem szeretem )es a roman vampirok is jok es a tobbi aki segiteni akart a harcba: Eleazar Carmen és Tanya Garett Benjamin és Tia, Siobhan és Meggie, ahol Zafrina, Senna és Renesmee es mag a tobbieket is vampirok kozul (legjobban a cullenek jacob es bella):)):))
15/34 anonim válasza:
Én nem bírom Edwardot és Bellát,viszont fanatikusan szeretem Emmettet,és Jaspert is bírom.Nem köcsögségből mondom,ez vélemény!
17/34 anonim válasza:
Hát Bellát nem írjátok?
akkor majd én: BELLA ÉS EDWARD xD
18/34 anonim válasza:
Nekem Alice és Bella de Jane se olyan és a többi Cullen is egyész jó.
20/34 anonim válasza:
Nekem Seth , Jake és Alice a kedvenceim. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!