Bosnyák, szerb, portugál vagy román nyelvet bírók, és kellő szabadidővel is rendelkező személyek, tudnátok segíten nekem?
Figyelt kérdés
Le kellene fordítani nekem ennek a filmnek a feliratát, mindenképpen szeretném látni :)
2015. ápr. 8. 14:22
1/2 anonim válasza:
Ezt mind ingyen várod el? Ugye te sem gondoltad komolyan?
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Bizonyára a multiplexek meg a kereskedelmi tévék filmjein élsz, így nem nagyon ismered ezt a közeget. Szerinted az oldalon levő feliratok készítőinek hány százaléka kapott pénzt a munkájáért? Minimálisan. Ők azért dolgoznak, hogy másokhoz is eljussanak olyan remek filmalkotások, amiket egyébként kevésbé lenne lehetőségünk látnunk. Én is csináltam már külföldieknek magyar filmekhez angol feliratot teljesen ingyen, pusztán azért, mert kíváncsiak egy-egy filmre, és kifejezetten kérték.
Én is valami hasonlót szeretnék jelen esetben, azt sem bánom, ha közel sem tökéletes, vagy akár csak több hónap alatt készül el a munka.
2015. ápr. 8. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!