Miért nem adták tegnap a Dr. House-t az AXN-en, amikor mindenhova az volt írva, hogy 5. évad február 18-tól csütörtökönként az AXN-en? Helyette valami gagyi helyszínelők ment.
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 07:50
1/3 anonim válasza:
Adták, 2 részt egymás után. Te egy másik bolygón voltál??
21:00
Doktor House (am. filmsor., 87. rész, 2008) (12) - A halál mindent megváltoztat Doktor House DVD
22:00
Doktor House (am. filmsor., 88. rész, 2008) (12) - Nem rák! Doktor House DVD
2/3 A kérdező kommentje:
Hát én néztem, és a CSI new yorki helyszínelők ment.. És végig néztem.. Akkor most mi van????????? Ennyire még a parabolaantennás tv adás se lehet elcsúszva.
2010. febr. 19. 11:22
3/3 anonim válasza:
Én is néztem csütörtökön de az axn több fajtája is van de szerintem az utána volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!