Így jártam anyátokkal. A 7. évad végén megtudjuk, hogy ki az a titokzatos személy, vagy még lesz 8. (vagy több) évad is?
SPOILER: HA NEM LÁTTAD MÉG A 7. ÉVAD A KÖVETKEZŐ SOROKAT NE OLVASD EL!
A tegnapi részből kiderült ugye, hogy Robin terhes, valószínűleg Barneytól, Marshallék elvileg költözni akarnak stb. stb. nagyon olyan szaga van az egésznek, mintha szép lassan rendeznék el a szereplők életét.
A 7. évad végén kiderül minden és vége lesz a sorozatnak, vagy még várható(k) évad(ok)?
Robin terhes???
Ba**szki. Nem tudtam, h megjelent az új rész a 7.ből és elolvastam :S
"The seventh season of the series was announced in March 2011, along with confirmation of an eighth season"
Azaz megerősítették a nyolcadik évadot, úgyhogy szerintem még tovább fogják húzni. Epizódonként ugrálni szoktak az években és történésekben, de évadra nézve mindig kicsit fejlődnek, megy előre a történet. Ezzel lehet még évadokon át húzni.
Első hozzászóló: Bocsi, nem akartam lelőni a poént, azért is írtam csupa nagybetűvel, hogy ha nem láttad még :S
Hát nem tudom, nagyon jó lenne, ha kiderülne már ki az a titokzatos személy, viszont akkor befejeződne a sorozat, azt meg nem akarom, kedvencem :)
Robin nem is lett terhes -.- max lili de azt már tudjuk..
Robin ugye összejött valami terapeutával de késöbb szakitottak mert robin néni (:D) nem akart gyereket.
Robin nem szereti a gyerekeket, ez egy álláspont. De nem ezért szakítanak.
Van egy Robin-központú rész, amiben a gyerekeihez beszél (Ted mintája alapján), annak végén derül ki hogy csak képzelte, mivel nem lehet gyereke. Azért szakítanak, mert bár a hapsit nem zavarja az adott pillanatban ez az állapot, az egész életére nem akarja hogy kihasson ez a dolog. Mivel ő a jövőben családot szeretne alapítani, ami ugye Robinnal nem lehetséges, ezért elválnak útjaik.
"The eighth season will premiere in September 2012."
A nyolcadik évad premiere 2012 Szeptemberben lesz.
1. 7. évad 12. részben derül ki,hogy nem lehet gyereke.
2. 7. évad 23.-24. részében(The Magician's code)Barney megkéri Quinn kezét,de amikor a 24. rész végén az esküvőn a menyasszony beszélni akar Teddel,akkor végül Robin jelenik meg esküvői(menyasszonyi) ruhában. :)
Úgyhogy hurrá!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!