Hogyan búcsúznak Paul Walkertől a halálos iramban 7-ben?
Tény, hogy van benne pénzlehúzás, de szerintem ha 100 millió dollárok esnének le, te se mondanál nemet.
Másrészt fontos hozzátennem, hogy nagyon jól megcsinálták ezt a részt(ha nem halálozik el Paul Walker akkor is simán népszerű lenne), nálam az első rész mellé ugrott fel szinte, a vége előtt pedig le a kalappal, azt is sikerült nem túl nyálasra, de mégis meghatóra megcsinálni.
Nekem is nagyon tetszett a hófehér Supra, az elváló utak, a zene meg minden, eltalálták nagyon.
Wiz Khalifa- See you again száma szól, és Vin beszél, miközben jeleneket mutatnak az előző filmekből (is).
Amit Vin mondott:"Régen azt mondtam, negyed mérföldről negyed mérföldre élek. És azt hiszem ezért vagyunk testvérek, mert te is így éltél. Akárhol is vagy,legyen az negyed mérföldre vagy a világ túlsó felén, a legfontosabbak az életben az emberek, akik velünk vannak. Pont itt, pont most. Mindig velem maradsz és mindig a testvérem leszel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!