Hogyan búcsúznak Paul Walkertől a halálos iramban 7-ben?
Kedves első, akkor marhára figyeltél a film végén, ugyanis megemlékeznek Paulról. A tengerpartos jelenettől, a film végéig (kb. 5 perc). Megkönnyezndk a szereplők, mert Pault látják ahogy játszik a családjával. Aztán egy utolsó menetet megy Dom és Brian, itt kell hallgatni Dom nagyon megható szövegét, "...mindig a testvérem maradsz!" Végül azzal van vége, hogy Dom jobbra Brian pedig balra megy, ez szimbolizálja, hogy útjuk elválik egymástól!
Kérdező nagyon ajánlom a filmet, eddigi legeslegjobb! :)
Én nekem már egy ideje elegem van ebből az egész Halálos Iramban sorozatból. Magukkal a színészekkel semmi bajom sincsen, imádom őket külön, külön.
Csupán a hollywood-i bőrlehúzásból van elegem, miszerint egy filmnek csinálunk 1000 részt.
Mert amúgy az első 2 rész, azok gyerekkorom kedvencei.
:)))))))
Az egész film alapötlete forradalmi volt, a tunning versenyzés világával meg stb. Már a Tokyo driftet is egy kétségbeesett pénzkeresési kísérletnek tartottam. Az utána következők is azok, és ezen nem változtat The Rock vagy Statham jelenléte...
14 éven keresztül húzni a bőrt egy filmről az számomra gusztustalan.
Ami, amúgy ezt az uccsó filmet illeti:
Még nem láttam, de ilyen olyan forrásokból sikerült látnom az utolsó 5 percet, amikor megemlékeznek Walker-ről, és ahogy a fehér Supra-val szimbolikusan elhajt a naplementébe.
Nagyon nagyon megható volt. Talán respectből elmegyek a moziba is.
Előző vagyok:
Amúgy nem tudja valaki, hogy a film melyik részétől van CGI Paul Walker?
4-es vagyok
8-as: "Wiz Khalifa See you again"
Ezer köszi, már töltöm is le ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!