Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a kedvenc filmetek, sorozat...

Blooooow kérdése:

Mi a kedvenc filmetek, sorozatotok?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 1. 14:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én sorozatból csak a szökést néztem.

Filmből pedig kategóriafüggő.

nem mindegy, hogy pszichthriller, vagy dráma, vagy akármi más. top10-em nincs, de ami most eszembe jut és alapfilmek, azokat szerintem te is ismered.

-Keresztapa trilógia (örök klasszikus. a cselekmény elmesélése, a történet, a színészi játék, a zene. mindenből jeles)

-Forrest Gump

-Remény rabjai

-Hetedik (na ez az a film aminek egy hétig a hatása alatt voltam David Finher egyik legjobb filmje, és ezzel a filmmel magasra tette a lécet, amit nem tudott megugrani, sőt, ezután már csak lefele haladt. talán a Holtodiglannal valamit visszahozott, de az is a közepestől csak kicsit van feljebb)

-Mechanikus narancs (intellektuális nivótól függetlenül ezt csak 18 éven felülieknek ajánlom, bár én 16 ávesen láttam, nagyon szerettem az ilyen filmeket és meg is maradt bennem)

-Steven Spielberg, Martin Scorsese filmek

vígjátékból egyértelműen a Torrente első része, és a Brian élete volt a legjobb.

Ami még nagyon közel áll hozzám az a:

-Leon, a profi

-Született gyilkosok

-Éjjeli féreg (Jake Gyllenhaal egyik legjobb teljesítménye volt. egy pszichopata embert játszik, teljesen antihős és mégis lehet neki igazat adni, ebben az elromlott világ miatt)

-Wall Street farkasa (DiCaprio-Scorsese páros legjobb filmje a Viharsziget felett. lenyűgözően van végigvezetve, a zenék, a feketehumor, minden megvan benne ami kell egy felsőkategóriás filmhez.)

jelenleg ennyi jutott eszembe. lehet kicsit rosszul fogalmaztam, emiatt elnézést kérek

2015. jún. 18. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!