Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit szólnátok ahhoz, ha...

Ti mit szólnátok ahhoz, ha egy régi kedvenc filmeteket újraforgatnák? Mindegy ugyanaz, a cselekmény, a helyszínek, a párbeszéd (néhol az akkori menő szöveg kicserélve maira), csak a szereplők, a ruhák és a kellékek a mai stílust képviselnék?

Figyelt kérdés
Mert én sok filmmel vagyok úgy, hogy jó film, csak kár, hogy olyan nézhetetlenül régi. Sok filmet újraforgatnak, de pár dolgot változtatnak rajta, ami engem zavar...és eszembe jutott, mi lenne, ha szimplán csak megfiatalítanák ezeket a filmeket. Csak nekem tetszene?

2015. márc. 16. 22:39
1 2
 11/13 Arragorn válasza:
Isten Óvjon attol agyon Effekteznék az egészet...
2015. aug. 26. 01:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Mostanában divatba jött ez az újraforgatás Hollywood-ban, de semmi értelme. Az újrafilmekben közös, hogy a közelébe se érnek fel az eredetinek.
2020. febr. 13. 07:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyenesenen át, Bűvölet, A menderley ház asszonya, Gyilkosság az Orient expresszen (K. Branagh) csak hogy párat említsek a közel múltból. Egyik remake sem tudta azt a pluszt nyújtani, azt az atmoszférát, izgalmat amit az eredeti film adott. Ez egy kényelmes megoldás olyan filmkészítőknek akik "semmi" erőbefektetés, munka és kreativitás nélkül várják ugyanazt a sikert. Nagyon kevés példa van ahol tényleg többet tudták kihozni az eredeti alap verzióból. Nem szeretem a feldolgozásokat.
2021. ápr. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!