Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek az Így Neveld a...

Szerintetek az Így Neveld a Sárkányodat 2 végén Drako Vérdung meghal?

Figyelt kérdés
Csak mert rajta volt az alfán, mikor az lemerült és szerintem fizikailag képtelenség túlélni (főleg fél karral)

2015. márc. 16. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Pár hónappal ezelőtt néztem meg magyarul, de azóta teljesen elfelejtettem a végét.. xD

Itt elolvastam a végét, azt írják, meghalt:

[link]

2015. márc. 16. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem halt meg.
2015. márc. 17. 06:44
 3/8 anonim ***** válasza:
De meghalt. Ha a wikipédia azt írja, biztos nem élte túl. Vagy ha túl is élte, akkor a következő rész(ek)ben nem lesz benne.
2015. márc. 17. 15:05
 4/8 anonim válasza:
De igen, pont hogy benne lesz a 3.ban xD nem halt meg
2015. márc. 19. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
A wikipédiára akármit ki lehet írni. XD
2015. márc. 19. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
A wikipédia hülye azt irkálnak amit akarnak :"D Amúgy szerintem a filmesek sem tudják, de biztos nem halt meg, mivel akkor hogy folytatnák a filmet? ( ha még akarják folytatni és bocs ha a folytatás nem elipszilon nyáriszünet van :"D ) de sztem tuti forgatnak még belőle mert nagyo jól sikeredett sztem :)
2015. aug. 7. 12:29
 7/8 salalla11 válasza:
Szerintem nem halt meg, mert oké, hogy beleesett a tengerbe, de attól még fél karral is ki tudott valahogy úszni belőle
2015. aug. 18. 10:38
 8/8 anonim válasza:

Na, kicsit több mint 8 évvel a kérdés feltevése után (csak most találtam meg a kérdést) itt vagyok a válasszal. Ugyebár a HTTYD-univerzumban a filmeken kívül sok írás szövődött az egész sztoriba az alkotók által + amit sorozatra vetítettek. Az egyik ilyen írás a "The Fire Tides". Azt nem tudom, hogy valaha is kijön-e majd filmre/sorozatra, de a lényeg, hogy ebben végre kiderül, hogy mi is lett Drago Bludvist sorsa a 2. film cselekményei után! FIGYELEM! SPOILERES RÉSZ KÖVETKEZIK:

Drago-t egy Fathomfin sárkány (nem tudom, hogy ezt hogy fordítják magyarra, már ha fordította is valaki egyáltalán) megmentette a tengerbe fulladástól (tehát különváltak útjai a Bewilderbeast sárkányától, aki elvileg hamarosan kimúlt partra vetve) és az élőhelyére szállította, ami egy elsüllyedt viking falu volt, majd továbbra is táplálta őt oxigénnel. Emellett egy új sárkánya is lett (egy Tormentipede, amit szintén nem tudom, hogy kéne lefordítani), ami közvetlenül hozzákapcsolódott a testéhez - konkrétan a hiányzó bal karja helyére - és az érzelmeiből táplálkozott, azaz gyakorlatilag eggyé váltak. Úgyhogy így élt, mígnem Hablaty és Fogatlan egy örvénybe nem kerültek, ahonnan az előbb említett "Fathomfin" kimentette őket és őket is az elsüllyedt faluba szállította, ahol találkoztak Drago-val. Egy epikus végső harc zajlott Drago & "Tormentipede" sárkány és Hablaty & Fogatlan között, szinte teljesen elpusztították a tenger alatti viking falut. Nem meglepő, hogy Hablaty és Fogatlan végül megnyerték a csatát, jutalmuk pedig az lett, hogy visszatérhettek a felszínre (majd onnan egyből Hibbantra repültek), míg Drago a romok között ragadt a tengerfenéken, ami végül a halálához vezetett.

Valahogy így tudtam lefordítani, szívesen tettem! :)

2023. júl. 17. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!