Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fogi meg fog halni? .

Fogi meg fog halni? .

Figyelt kérdés
Fogi Meg fog halni? És tényleg két részre szedik? Normális válaszokat!

2015. jan. 7. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit?

Az ÍNAST?

Már van 2 része, 2017-ben lesz a harmadik és lehet....

Csak azt tudjuk hogy elméletileg(ha a könyvhöz hasonló befejezés lesz) hogy valami szomorú végkifejlett fojtán elválnak útjaik mikor Hablaty már vezető lesz.

De azt hogy kivel mi történik nem tudjuk:(

2015. jan. 8. 15:20
 2/7 Lili.27 válasza:

Hát igazából még semmi sem biztos de lehet. Nem biztos hogy Fogatlan meghalt,mert én még úgy tudom, hogy elmenek a sárkányok. Az Dream Works hű akar lenni a könyvhöz aminek a végén már nincsenek sárkányok mivel az utolsó mondat a könyvben az, hogy: Mikor gyerek voltam még voltak sárkányok

De reméljük hogy minden happy end lesz a végén

2015. jan. 8. 17:05
 3/7 anonim válasza:
Sajnos a harmadik részében igen. Mert úgy fogják befejezni a filmet mint a könyvet. Szerintem ezt Hablaty mondja majd a végén: "Mikor kisfiú voltam még éltek sárkányok". És ezt a rendező mondta. Tehát szerintem ez igaz. Mert egyszer ki kell halniuk. De azért nem csak 300 évet éltek vagy igen? Mert több 1.000.000.-t éltek.
2015. jan. 19. 16:39
 4/7 anonim válasza:
Az előző vagyok. És az előttem levőnek sajnos igaza van.
2015. jan. 19. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugye a 3. film 2018-ban fog kijönni és nem nem fogják 2 részre szedni úgy volt de már nem ja és én nem hiszem hogy meg fog halni mégis csak gyerek film de ezt a cikket szerintem olvasd el mert hasznos.Remélem segíthettem. [link]
2015. máj. 18. 19:34
 6/7 Kyuta ***** válasza:
van belőle magyar könyv is?
2016. febr. 20. 18:19
 7/7 anonim válasza:

Dean Deblois interjút adott amiben elmondta hogy a 3.film 2018 nyarán fog megjelenni a mozikban...és felmerült a 4.-ik film ötlete de ő hű akar maradni elképzeléséhez miszerint a 3.-ik csattanós jellegűen fog befejeződni...az egész könyv/film sorozat arról szól hogy hablaty hogy nől fel és hogy ma már miért nincsenek sárkányok...a sárkányok esetlenek az alfa nélkül...íme egy cikk részlet egy blogról:

A kihalásuknak nem lenne értelme, hiszen látszott, hogy milyen aranyéletük van Hibbanton, és maximum kóros elkényesztetésbe tudnának meghalni. Kiirtani szintén nem sikerülne őket, szintén Hibbant miatt.

VISZONT a sárkányok csordás állatok, ha lehet így fogalmazni. Egyedül is elvannak, de azért az igazi erejük az egységben van. Az egységet pedig összetart valami: az alfa. Ha nincs alfa, az egység felbomlik, a sárkányok szétszélednek, egyedül pedig sebezhetőbbek. Főleg, úgy ha nincs alfa örökös. Egy interjúban a rendező amúgy is azt mondta, hogy úgy akarja befejezni a filmet, ahogy a könyv is befejezi magát (ez eléggé furi megfogalmazás, de na).

A könyv pedig ezzel a mondattal ér véget:

Mikor kisfiú voltam, még voltak sárkányok.

Nem nyugtató hírek...de van egy tanácsom...ha igazán szereted akkor a szívedben mindig tovább fog élni... ;)

2016. jún. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!