Fogi meg fog halni? .
Mit?
Az ÍNAST?
Már van 2 része, 2017-ben lesz a harmadik és lehet....
Csak azt tudjuk hogy elméletileg(ha a könyvhöz hasonló befejezés lesz) hogy valami szomorú végkifejlett fojtán elválnak útjaik mikor Hablaty már vezető lesz.
De azt hogy kivel mi történik nem tudjuk:(
Hát igazából még semmi sem biztos de lehet. Nem biztos hogy Fogatlan meghalt,mert én még úgy tudom, hogy elmenek a sárkányok. Az Dream Works hű akar lenni a könyvhöz aminek a végén már nincsenek sárkányok mivel az utolsó mondat a könyvben az, hogy: Mikor gyerek voltam még voltak sárkányok
De reméljük hogy minden happy end lesz a végén
Dean Deblois interjút adott amiben elmondta hogy a 3.film 2018 nyarán fog megjelenni a mozikban...és felmerült a 4.-ik film ötlete de ő hű akar maradni elképzeléséhez miszerint a 3.-ik csattanós jellegűen fog befejeződni...az egész könyv/film sorozat arról szól hogy hablaty hogy nől fel és hogy ma már miért nincsenek sárkányok...a sárkányok esetlenek az alfa nélkül...íme egy cikk részlet egy blogról:
A kihalásuknak nem lenne értelme, hiszen látszott, hogy milyen aranyéletük van Hibbanton, és maximum kóros elkényesztetésbe tudnának meghalni. Kiirtani szintén nem sikerülne őket, szintén Hibbant miatt.
VISZONT a sárkányok csordás állatok, ha lehet így fogalmazni. Egyedül is elvannak, de azért az igazi erejük az egységben van. Az egységet pedig összetart valami: az alfa. Ha nincs alfa, az egység felbomlik, a sárkányok szétszélednek, egyedül pedig sebezhetőbbek. Főleg, úgy ha nincs alfa örökös. Egy interjúban a rendező amúgy is azt mondta, hogy úgy akarja befejezni a filmet, ahogy a könyv is befejezi magát (ez eléggé furi megfogalmazás, de na).
A könyv pedig ezzel a mondattal ér véget:
Mikor kisfiú voltam, még voltak sárkányok.
Nem nyugtató hírek...de van egy tanácsom...ha igazán szereted akkor a szívedben mindig tovább fog élni... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!