Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ao No Exorcist! Amaimon meg...

Akane:-)) kérdése:

Ao No Exorcist! Amaimon meg fog halni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Az animében nem halt meg, és a mangában is életben van még, bár az még mindig fut, szóval bármi megtörténhet. De azért remélem nem fog meghalni a végére, nem a kedvenc karakterem, de no. (:
2014. szept. 2. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is nagyon aggódtam, mert ugye harcolt Rin-nel és azt hittem meghalt. Amúgy nekem is a kedvenc karakterem és persze Mephisto. XD
2014. szept. 2. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Mephisto elég érdekes jelenség, legalábbis az én szememben, de azért csípem a stílusát (meg a, khm, szinkronszínészét is). Az én szememben Takara nagyot nőtt a manga elolvasása után, talán még azt is megkockáztatnám, hogy ő lett az egyik kedvencem. :D De azért mindenkit szeretek. :3

(Remélem nem baj, hogy visszapofátlankodtam. c(: )

2014. szept. 2. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem baj, örülök, hogy vannak még rajtam kívül, akik szeretik az Ao No Exorcist-et! :)
2014. szept. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!