Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pontosan hogyan jött össze...

Pontosan hogyan jött össze Astrid és Hablaty?

Figyelt kérdés
Ugyanis a második részben már egyértelműen együtt vannak, de az nem derül ki, hogy hogy is jöttek össze. Vagy igen? Előre is köszi :)

2015. márc. 14. 10:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudni. :)
2015. márc. 14. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Van egy külön kisfilm arról amikor összejönnek egészen pontosan Astrid születésnapján. :) Hiccstrid forever! <3 (Hiccup és Astrid egyben=Hiccstrid)
2015. máj. 18. 19:41
 3/9 A kérdező kommentje:
És le tudnád írni ennek a kisfilmnek a címét?? ^^
2015. jún. 14. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmi ilyesmi nincs az csak egy fanfilm.Na,de én úgy gondolom,hogy már az első filmben is eléggé közel álltak egymáshoz(mivel a végén csókolóztak és amúgy is több romantikus jelenet volt) illetve aki látta a sorozatot (2 évad van az 1 film után) ott is voltak romantikus pillanatok.Szóval szerintem ez amolyan lassan érő szerelem volt közöttük és szép lassan már természetes volt nekik az ilyesmi.
2016. ápr. 15. 20:35
 5/9 Tifani4 válasza:
Az első és a másadik rész közöt van egy sorozat a(z) "Sárkányok:Irány az ismeretln" gondolom abban jöhetnek össze.
2016. jún. 27. 18:29
 6/9 anonim válasza:

Hablaty egyszerűen belezúgott Astridba, aki közömbös volt iránta. Akkor kezdte érdekelni Hablaty, amikor elvitte repülni Fogatlanon és megtalálták a sárkányfészket. Azután már ő is kedvelte Hablatyot és az 1.évadban az Állati nagy gond című epizódban, együtt esnek bele egy gödörbe, ahonnan nem tudnak kijutni, mert Fogatlannak befagy a farka.(De mindegy, nem írom le az egészet, biztos mindenki látta, aki meg nem, az majd megnézi. :D) Szóval a gödörben Hablaty megpróbálja felmelegíteni Astridot, ezért átleli. És szép lassan összejönnek! :DDD

(A harmadik filmben meg már biztos gyerekeik születnek. :D Vagy nem.) :DDD

2016. aug. 10. 15:24
 7/9 Nightlock20 válasza:
Most jött ki az új Race To The Edge évad, annak a 11-dik részében jöttek össze hivatalosan! :)
2017. febr. 21. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
a sorozatban a 6. évadban benne van
2017. márc. 31. 15:59
 9/9 anonim válasza:

Az igazság:

Titokban végig együtt voltak a sorozatban vagyis Hibbant sziget harcosai

és az irány az ismeretlenben

mert az első film végén jöttek ösze

és azért volt egy két csók,puszi, ölelés stb.. a két sorozatban mert együtt voltak csak próbálták titkolni a többiek től

ezt honnan tudom ?

hablaty mondta a sárkány lovasok című kis filmben astridnak mikor még fiatalok voltak vagyis 15 évesek hogy : " így mutatod ki hogyan szeretsz ? "

valami ilyesmit mondott neki.

na szóval.. és az irány az ismeretlen 4/6 kinek hogy évadban a 11 részében hablaty meg akarta csókolni astridot de nem tette meg mert meg zavarta őket a sárkány. És a rész vége fele astrid meg kérdezi hogy miért nem tette meg ?

Na igen, ezt csak úgy meg kérdezni ? hát kicsit fura

na de mindegy is, én csak enyit szeretem volna mondani.

2017. ápr. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!