Pontosan hogyan jött össze Astrid és Hablaty?
Hablaty egyszerűen belezúgott Astridba, aki közömbös volt iránta. Akkor kezdte érdekelni Hablaty, amikor elvitte repülni Fogatlanon és megtalálták a sárkányfészket. Azután már ő is kedvelte Hablatyot és az 1.évadban az Állati nagy gond című epizódban, együtt esnek bele egy gödörbe, ahonnan nem tudnak kijutni, mert Fogatlannak befagy a farka.(De mindegy, nem írom le az egészet, biztos mindenki látta, aki meg nem, az majd megnézi. :D) Szóval a gödörben Hablaty megpróbálja felmelegíteni Astridot, ezért átleli. És szép lassan összejönnek! :DDD
(A harmadik filmben meg már biztos gyerekeik születnek. :D Vagy nem.) :DDD
Az igazság:
Titokban végig együtt voltak a sorozatban vagyis Hibbant sziget harcosai
és az irány az ismeretlenben
mert az első film végén jöttek ösze
és azért volt egy két csók,puszi, ölelés stb.. a két sorozatban mert együtt voltak csak próbálták titkolni a többiek től
ezt honnan tudom ?
hablaty mondta a sárkány lovasok című kis filmben astridnak mikor még fiatalok voltak vagyis 15 évesek hogy : " így mutatod ki hogyan szeretsz ? "
valami ilyesmit mondott neki.
na szóval.. és az irány az ismeretlen 4/6 kinek hogy évadban a 11 részében hablaty meg akarta csókolni astridot de nem tette meg mert meg zavarta őket a sárkány. És a rész vége fele astrid meg kérdezi hogy miért nem tette meg ?
Na igen, ezt csak úgy meg kérdezni ? hát kicsit fura
na de mindegy is, én csak enyit szeretem volna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!