Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hány éves lehet Hablaty az...

Suzano Hitomi kérdése:

Hány éves lehet Hablaty az Így Neveld a Sárkányodból?

Figyelt kérdés

olvasom itt ott, hogy 11, vagy 13, vagy 17 (ezek a leggyakrabbak), meg a The Big Four képeken is úgy ábrázolják mintha ugyanolyan magas lenne maridával meg rapunzelell meg jankóval, holott merida (elvileg) 16, rapunzel 18, és jankó is 18 éves

figyelembe véve a fizikai megjelenését és a szellemi tulajdonságait (nem az eszére gondolok) akkor szerintem 13 vagy 14

+ nem hinném, hogy a kettőben 22 éves lenne

2013. dec. 31. 01:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

14-15 éves

"Hiccup is introduced in the first movie as a 14 or 15-year-old loner in Berk."

2013. dec. 31. 01:53
 2/21 A kérdező kommentje:
Thanks
2014. jan. 2. 20:27
 3/21 Orchidea99 ***** válasza:
Annyi amennyit az előző kommenttelős leírta, 17-18 éves az idén nyáron megjelenő 2. részben lesz.
2014. jan. 3. 19:15
 4/21 A kérdező kommentje:

Az lehetetlen, a 2 öt évvel késöbb játszódik

Azzal kezdi a második traillert, hogy öt éve szóló sárkánylovas lett, vagy valami ilyesmi, és minden leírásban, bemutatoban öt évet mond

Tehát 19-20 évesnek kell lennie

2014. jan. 7. 21:32
 5/21 Orchidea99 ***** válasza:

te hol láttad azt az előzetest ahol azt mondják, hogy öt éve szóló lovas lett. szerintem biztos nem lett az, mert láttam olyan plakátokat (hivatalosakat) hogy Hablaty is be van kenve. az új előzetesben (csak angolul van)mutatják ezt az új sárkány játékot,ahol a csapatok különböző szinekkel vannak bekenve a sárkányaikkal együtt.

ez van a hivatalos oldalon:

The thrilling second chapter of the epic How To Train Your Dragon trilogy brings back the fantastical world of Hiccup and Toothless five years later.

Azaz ez az egész trilógia lesz, és hogy vissza repít minket az így neveld sárkányodat világába öt évvel később.

de mondjuk mindenki 18-20- ra tippel.én úgy gondolom az a két év még nem fog világháborút indítani.

2014. jan. 10. 23:46
 6/21 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=2iguVBUEkeg&list=FLuSwXQELDq..

elején valami szólót mond meg valami dragon... ebből gondoltam (nem nagyon tudok angulol ezt szögezzük)

2014. jan. 11. 12:12
 7/21 A kérdező kommentje:

+ a leírás alatta:

's been five years since Hiccup and Toothless successfully united dragons and vikings on the island of Berk. While Astrid, Snoutlout and the rest of the gang are challenging each other to dragon races (the island's new favorite contact sport), the now inseparable pair journey through the skies, charting unmapped territories and exploring new worlds. When one of their adventures leads to the discovery of a secret ice cave that is home to hundreds of new wild dragons and the mysterious Dragon Rider, the two friends find themselves at the center of a battle to protect the peace. Now, Hiccup and Toothless must unite to stand up for what they believe while recognizing that only together do they have the power to change the future of both men and dragons.

2014. jan. 11. 12:14
 8/21 Orchidea99 ***** válasza:
az előzetest amit belinkeltél én lefordítottam ha rám írsz belinkelem és nincs benne az amit mondasz. amúgy szerintem hagyjuk a vitát, majd június 19.-én kiderül. :)
2014. jan. 11. 13:35
 9/21 anonim ***** válasza:

az elsőben 13 vagy 14

a másodikban 20 vagy 21

2014. jún. 25. 19:40
 10/21 anonim válasza:
20 èves, mert az anyja is mondja, hogy Fogatlan ugyanannyi mint ő. Amikor a sárkányával játszik.
2014. jún. 27. 20:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!