Suzano Hitomi kérdése:
Hány éves lehet Hablaty az Így Neveld a Sárkányodból?
Figyelt kérdés
olvasom itt ott, hogy 11, vagy 13, vagy 17 (ezek a leggyakrabbak), meg a The Big Four képeken is úgy ábrázolják mintha ugyanolyan magas lenne maridával meg rapunzelell meg jankóval, holott merida (elvileg) 16, rapunzel 18, és jankó is 18 éves
figyelembe véve a fizikai megjelenését és a szellemi tulajdonságait (nem az eszére gondolok) akkor szerintem 13 vagy 14
+ nem hinném, hogy a kettőben 22 éves lenne
2013. dec. 31. 01:07
11/21 anonim válasza:
A másodikban 20 mondja az anyja, az 1-ben kb 15 ez is benne van hogy miért tudom hogy az 1-be mennyi
12/21 Katalin2013 válasza:
Én már láttam a 2. részt, és igen, ott 20 éves. Csak az a baj, h a sorozatban egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy 15 éves, pedig meg is említi, h 5 éve van béke köztük és a sárkányok közt. :)
13/21 bogyika1 válasza:
Az 1 részben 15 éves a 2 részben meg 20 éves :)
14/21 anonim válasza:
Na ez a téma a szekterületem :D Hablaty a 2. filmben 20 éves ezt mondják is és a két film között 5 év ugrás van így Hablaty nyílvánvalóan 15 éves az első részben ehhez nem kell nagy ész csak figyelni kell a filmet. :)
15/21 Tifani4 válasza:
Az első részben 16 éves a másadik részben 20 de amugy 21 mert az elején a 2 filmnek hablaty azt mondja hogy a csatájuk a sárkányokal már öt éve vége .
16/21 anonim válasza:
Az 1-ben 15 éves, a 2-ben 20. (Bár nemtom honnan tudom, de biztos vagyok benne.)
17/21 anonim válasza:
az első filmben 15
a sárkányok irány az ismeretlenben 18
a 2. filmben 20 mert bél hangos mondta pléhpofának hogy:
20 éves és hogy viking
19/21 dragon7 válasza:
Bár sztem a 1.-ben 13-nak néz ki, max 14, a 2.-ban meg 16 kb.
20/21 anonim válasza:
Elso reszbe 15 a masodikba 20 harmadikba 21 astrid szerintem ugyan ez max egy evvel fiatalabb meg a tobbiek is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!