Le tudná írni valaki röviden a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg című sorozat történetet?
Figyelt kérdés
Sajnos nem fogom tudni nézni, de érdekes sorinak találom, és érdekelne hogy fognak alakulni a dolgok. Köszi szépen!2010. febr. 14. 20:03
81/85 anonim válasza:
Legalább megnő a körmöm, mert folyton lerágtam izgalmamban, ahogy néztem a filmet.
Sajnálom, hogy végetér, szerettem. Nem húzták, mint a rétestésztát.
82/85 anonim válasza:
magyarul is meg van a full utolsó rész?
84/85 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=H23ia4QcYjA&feature=related Rubi kettő kicsit kivágva de ha érdekelfennt van az emlékekkel eggyütt..
85/85 anonim válasza:
most láttam a TV-ben az epizod újságnak a reklámját és van egy cikk a rubi sorozatról... hogy lesz második évad???? így vagy vmi hasonlón mondták
vki megvette az újságot amiben ez benne van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!