Tapasztalt horrorfilm nézők! Tudtok jó horrorfilmeket mondani?
Szerintetek melyik a
1. legjobb(fordulatos, (rémisztő,) bejövős történetű, igényes, kidolgozott)
2. legrémisztőbb (ahol sokszor megijedtél vagy a legtöbbször voltál a közelében annak hogy félj)
3. leggusztustalanabb (amin már (majdnem) hánytál)
horrorfilm?
Tényleg csak tapasztaltak, magam is horror rajongó vagyok, de egyszerűen kifogytam és egyrészt egy csomóra nem emlékszek már hogy jó volt-e, másrészt ötleteket gyűjtenék hogy miket nézzek meg..
Többet is nyugodtan felsorolhattok amik nagyon tetszettek, de tényleg csak a legjobbakat please :)
köszönöm a válaszokat, felét már láttam, a másik felét viszont átnyálazom.
Most viszont tudnátok arra koncentrálni, hogy melyik volt a LEGIJESZTŐBB horrorfilm? Amitől legtöbbször állt fel a hátadon a szőr, vagy rebbent meg a szemed vagy valami! Vagy aminek a végén nem mertél sötétben kimenni a vécére vagy valami ilyesmi XD
Mártírok
Ehhez képest a Fűrész Én kicsi pónim, előre szólok. Én nem tudom megszámolni, hány horrort láttam már, de ez kegyetlenül meggyötört, súlyos filozófiai kérdéseket is boncolgat. Vagyis ami rendkívül ritka a műfajban, értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!