Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tapasztalt horrorfilm nézők!...

Tapasztalt horrorfilm nézők! Tudtok jó horrorfilmeket mondani?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a

1. legjobb(fordulatos, (rémisztő,) bejövős történetű, igényes, kidolgozott)

2. legrémisztőbb (ahol sokszor megijedtél vagy a legtöbbször voltál a közelében annak hogy félj)

3. leggusztustalanabb (amin már (majdnem) hánytál)

horrorfilm?

Tényleg csak tapasztaltak, magam is horror rajongó vagyok, de egyszerűen kifogytam és egyrészt egy csomóra nem emlékszek már hogy jó volt-e, másrészt ötleteket gyűjtenék hogy miket nézzek meg..

Többet is nyugodtan felsorolhattok amik nagyon tetszettek, de tényleg csak a legjobbakat please :)

2010. febr. 14. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Átok 1 2,cselló,The hills run red,Nem fogadott hívás,Halálos hallgatás(mi Marie Shaw-nak hívjuk),félelem.com, és épp tegnap töltötte le a barátnőm a zombieland-et az inkább gusztustalan mint ilyesztő:) ,the bloody marie,véres valentin, bízhatsz bennem:) a tavalyi nyarunk a horror-ról szólt:)
2010. febr. 16. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Jaah igen utolsó vagyok és még a paranormal activity, meg a tükrök:)
2010. febr. 16. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Én most nem rég láttam a Paranormal Activity c. filmet, olyasmi, mint az Ideglelés, csak Szerintem parásabb. Nekem bejött!

[link]

Amit pedíg szintén nem rég láttam, és nagyon komoly, az a Hívatlan Vendég. Na annak tényleg van fordulat a végén;)

[link]

2010. febr. 16. 23:57
 14/18 anonim válasza:
Paranormalactyvity? :D vicce vagy egyáltalán nem ijesztő!!
2010. febr. 17. 14:34
 15/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, felét már láttam, a másik felét viszont átnyálazom.

Most viszont tudnátok arra koncentrálni, hogy melyik volt a LEGIJESZTŐBB horrorfilm? Amitől legtöbbször állt fel a hátadon a szőr, vagy rebbent meg a szemed vagy valami! Vagy aminek a végén nem mertél sötétben kimenni a vécére vagy valami ilyesmi XD

2010. febr. 18. 19:53
 16/18 anonim válasza:
Paranormal activity nem horror!
2010. márc. 4. 19:18
 17/18 Juhászkr válasza:
Hú,ö... nekm a Hivatlanok (Strangers)a kedvencem
2012. jan. 30. 18:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mártírok

Ehhez képest a Fűrész Én kicsi pónim, előre szólok. Én nem tudom megszámolni, hány horrort láttam már, de ez kegyetlenül meggyötört, súlyos filozófiai kérdéseket is boncolgat. Vagyis ami rendkívül ritka a műfajban, értelme van.

2012. jan. 31. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!