2. legrémisztőbb (ahol sokszor megijedtél vagy a legtöbbször voltál a közelében annak hogy félj)
3. leggusztustalanabb (amin már (majdnem) hánytál)
horrorfilm?
Tényleg csak tapasztaltak, magam is horror rajongó vagyok, de egyszerűen kifogytam és egyrészt egy csomóra nem emlékszek már hogy jó volt-e, másrészt ötleteket gyűjtenék hogy miket nézzek meg..
Többet is nyugodtan felsorolhattok amik nagyon tetszettek, de tényleg csak a legjobbakat please :)
*a legjobbhoz kimaradt hogy izgalmas, mint szempont.
2010. febr. 14. 19:04
2/18 anonim válasza:
Rec, Ils, Vertige, Calverine, 30 Days of Night, The Children, Trick or Treat, Wolf Creek, Pandorum, Inside, Frontiers, Doghouse, Zombieland, Eden Lake, Cold Prey 1-2, Triangle
Mindegyikhez van magyar felirat, szinkron ha jól tudom csak a Wolf Creek-hez és a Rec-hez.
2010. febr. 14. 23:16
3/18 anonim válasza:
Nekem a titkok kulcsa a kedvencem.
2010. febr. 14. 23:35
4/18 anonim válasza:
Gödör,Kabinláz,Fűrész1-6,Rettegés háza.Sajnos már én sem szoktam nézni mostanában nincsennek jók.
2010. febr. 14. 23:41
5/18 anonim válasza:
Paranormal Activity
a 3. kritériumnak nem felel meg,de garantálom,hogy besz@rsz a félelemtől!:DD
2010. febr. 14. 23:41
6/18 anonim válasza:
Bár az én ingerküszöböm nem túl magas a sziklák szeme nagyon tetszett! :)
2010. febr. 16. 16:56
7/18 anonim válasza:
Pihenő a pokolban :D:D Rest stop
2010. febr. 16. 16:58
8/18 anonim válasza:
Leggusztustalanabb szvsz a Braindead, azt nem nagyon lehet überelni.
2010. febr. 16. 17:22
9/18 anonim válasza:
Halálos hallgatás, Átok, Az utolsó ház balra, Végső állomás...
2010. febr. 16. 19:39
10/18 anonim válasza:
Horror film.. mi ijesztő ? kinek mi az! pl itt olvasotak közt a sziklák szeme egyáltaán nem horor film émg csak nem is ijesztő!cska gusztustalan mint a fűrész bámely része..Átok 1.2,kör1,2,3 de kina változatban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!