Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta a Puszta Formalitás...

Nicola73 kérdése:

Ki látta a Puszta Formalitás című filmet és mi a vélemémye róla?

Figyelt kérdés

Rövid történet : Az éjszaka kellős közepén mezítláb és bőrig ázva bevisznek egy embert a rendőrőrsre. Még nem tudják ki ő, még ő sem tudja, miért van itt...

Az amnéziában szenvedő nagy írónak, Onoff-nak az írásai iránt rajongó rendőrkapitány óvatos kérdései mellett kell tisztáznia magát a gyilkosság vádja alól. A vádló és a vádlott, az író és az olvasó feszült párbeszéde a csupán formális kihallgatás síkján elmozdul, és többféle értelmezési lehetőséget kínál. szereplők: Gérard Depardieu (Onoff), Roman Polanski (Felügyelő)

2015. febr. 13. 08:38
 1/1 anonim válasza:
én nem értettem most néztem meg de nem értettem mi volt ez a kép ahogy fejbelövi magát meg amikor felhívta telefonon a nőt és az meg nem ismerte fel meg mivel lett tisztázva egyáltalán az ártatlansága ... írd már meg nekem ha te értetted mert én ku.vára nem .. és sehol nem találok magyarázatot
2015. dec. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!