Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha készíthetnétek egy filmet,...

Ha készíthetnétek egy filmet, miről szólna?

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 23:15
 1/4 anonim válasza:
egy nőről aki nem találja a helyét ebben a torz világban, aki nem akar beilleszkedni a mai társadalomba, akit bántanak mindenért,a céljaiért, a kinézetéért,MINDENÉRT, aki csak boldog akar lenni de már azért is bántják. egy életet ami a társadalom által elkerülhetetlen bántalmazása által okozott depresszióban szenved és fájdalmakkal teli lelki kínzássá változtatta. egy befordult, elvont, zavaros, lehangoló film lenne. ha én néznék egy ilyet elgondolkodnék, hogy ja nem kéne másoknak a lelkébe belegázolni mert tönkreteheti az életét. lehet pont az az utolsó szócska ami az én számat hagyja el, vezeti majd öngyilkosságra az illetőt. miként tudja a társadalom tönkre tenni egy ember életét.. akarva, akaratlanul nem tudja ezeket az ember félre tenni, főleg ha más vagy mint a környezeted. aki más azért nem kell bántani. ha más bánt egy idő után saját magát is bántja az ember, akár testileg vagy lelkileg. ez lenne az én filmem, az én életem, az én történetem.
2015. febr. 12. 04:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Arról, hogy mivel Kinában törvény tiltja az időutazást, egy újságírónak eszébe jutna, hogy odautazik, hogy erről írjon, és rájönne, hogy azért tilos, mert ott már feltalálták, de a kormány kisajátitja saját célokra, hogy így küldjenek vissza dolgokat az ókori Kínába, hogy minél nagyobb hatalommá tegyék magukat, hátha számukra kedvezőbben alakul a történelem. Kideriti, hogy olyen dolgok a puskapor, selyem... És mi már egy alternatív jövőben élünk emiatt. Persze ki akarnák nyirni, amiért rájött erre, és menekülés közben bemenne a időgépbe, mire utánaküldenének egy bérgyilkost a múltba. A történetben ezután ott menekülne, és megpróbálna hazajutni, összejönne vmi csajjal, de még is visszajutna, az időgépet pedig megsemmisitené, igy az üldözöje örökre a múltba rekedne,de azért egy kicsit szomorú is lenne a vége, mert a csajjal soha többé nem találkozhatna... Lehet könyvne megirom majd :D
2015. febr. 12. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kreatív válaszokat :)
2015. febr. 12. 10:02
 4/4 anonim válasza:
Az biztos hogy valami történelemmel kapcsolatos lenne.
2015. febr. 13. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!