Valamikor láttam a tv-ben egy sorozatot, vagy filmet. Melyik lehet ez? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem emlékszem, de szerintem sorozat volt, ami egy iskoláról szólt, szerintem gimi volt, és a színész csoportnak be kellett öltözni farsang, vagy halloween környékén valami kreatív ruhába, és az egyik főszereplő csajnak nem volt pénze, ezért otthon egymaga dobott össze egy ruhát plüssökből, de ez nem tetszett senkinek, ezért az anyja, aki az iskolában volt azt hiszem tanár, de nem ő nevelte a lányt, vette neki egy tök menő ruhát, ami nagy sikert aratott. Ez egy részben volt, szóval nem erről szólt az egész :DD2015. febr. 11. 12:14
1/4 anonim válasza:
Glee című sorozatban volt ez :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszii *-*
2015. febr. 12. 16:27
3/4 A kérdező kommentje:
és melyik részben van?
2015. febr. 17. 11:16
4/4 A kérdező kommentje:
Meg van. 1. évad 20. rész :DD
2015. febr. 17. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!