Mondanátok az Avatar - Aang legendájához hasonló sorozatot vagy filmet? A Korra legendája nekem nem jött be.
Nem igazán létezk hozzájuk hasonló.
Miért nem tetszett a Korra legendája?
Ez nagyjából mind kiderül a Korra legendájából. :D
De tényleg, miért nem tetszett? Mást én sem nagyon tudok mondani, ami úgy hasonlítana az Avatárhoz. Vagy mennyit láttál belőle?
Ahm...már Aang korában is voltak léghajók és gőzgépek. Nyilván Korra idejére sokkal tovább jutottak ezekkel. Szóval következetesen volt felépítve.
A rosszfiúk meg ott vannak mindenhol, függetlenül attól, hogyan nevezik őket.
"Nekem az tetszett a legjobban benne, hogy igazából fiktív volt az egész, az autókkal és a városbeli maffiával olyan hétköznapi lett..."
A Korra legendája is megőrizte a fiktív voltát. :-) Apró mellékes, hogy lett maffia és régi stílusú automobilok (pontosabban Satomobilok). :-)
Mellesleg városi vagy? :-D (Bocs a hülye kérdésért. :-D) Magamból kiindulva a maffiával nagyon nem találkozik az átlag, falusi ember. Nekem a maffia inkább a "fiktív" kategóriába húz. A maffia a falun nem túl életszerű fogalom. :-D Ki hallott már olyanról, hogy a maffia a falvakban tevékenykedik? :-D Nem sűrűn. :-D
A rajzfilm hétköznapiságról annyit, hogy ki lát manapság több emelet magasságú, ember vezérelte robotot? :-D
Kicsit beleférkőztek a hétköznapjaink a Korra legendájába, de attól még megőrizte a fiktív voltát a rajzfilmsorozat. :-) :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!