Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit lehet szeretni a szürke...

Mit lehet szeretni a szürke ötven árnyalata filmben?

Figyelt kérdés

Nemsokára adni fogják a mozikban és már a csapból is ez folyik akármerre megyek csak ezt hallom hogy ilyen meg olyan jó...azt még elviselem hogy az osztálytársaim istenítik de mikor mmára legjobb barátnőm is kezdi akinek tök más az ízlése az idegesítő.Gondoltam utánajárok hogy mi lehet ez hogy mindenki várja megéztem hogy miről szól láttam az előzetesét is és egyszerűen nem értem.Mégis mit lehet ebben szeretni? Primitív történet nincs benne semmi izgalom az egész egy nyálas hülyeség.Az is igaz hogy én inkább az vagyok oda mint a Beavatott vagy az Éhezők viadala de eddig még nem találkoztam olyan filmmel ami ennyire ellenszenves lett volna.Mégis mit lehet benne szeretni?

16/l

2015. febr. 5. 17:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
6-os ott a pont. Amúgy meg nem vagyok prűd, én is 16 évesen veszítettem el a szűzességem, de már bocsika.....18-as karika!!! Napok óta ezen agyalok a facebookon ismerőseim viszik moziba a 15!!!!! és 16!!!!! éves gyerekeiket erre a filmre. Hát én is szülő vagyok, de szerintem nem kéne......15 évesen beülni egy ilyen filmre.:(
2015. febr. 16. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:

A kivetnivalók(fos fordítás,eltúlzott kapcsolatok...)ellenére talán mégiscsak nem véletlenül lett világsiker a könyv.

Egy újfajta kapcsolatot mutat be.Én legalábbis megértem azokat,akiknek ennyire vonzó ennek az egésznek a kisugárzása.A film meg olyan lett,amilyen,gondolom a kritizálók se tudták volna jobban megrendezni...Ráadásul a fél világ várta,egyesek már előre eldöntötték,hogy ez is szar lesz,mint szerintük a könyv.És a fél világ eltérő igényeit nem lehet egy filmmel kielégíteni.Nyilván mindig lesznek kritizálók.Szerintem ha kevésbé nagy felhajtás let volna körülötte,mondjuk egy átlagos filmnek készült volna,akkor ezt elkönyvelik egy jó filmnek.De túl nagy volt az emberek elvárása,a film pedig nem térhetett el jelentősen a könyvtől,és azzal együtt a hibáitól is.A baj csak az,hogy ezeket a hibákat a filmnek róják fel,holott az csak igyekezett a könyvet követni.A túl nagy elvárások miatt csalódtak a filmben.

Pedig meg kéne becsülni,hogy ilyesmik is vannak,amik kicsit eltérnek a hagyományostól.

2015. febr. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!