A Szürke 50 Árnyalata korhatáros lesz?
3 hete minden nap jön egy ilyen kérdés. Értem én, hogy 2015-ben nem tudjuk használni a google-t, viszont ha erre az oldalra valami csoda folytán felkeveredtek, akkor ott a magyar "Kress!" felirat, még ezt se tudjátok értelmezni?
Mostanra tényleg tényként kezelhető, hogy fogyatékossal és funkcionális analfabétákkal van tele ez az oldal.
Kedves második válaszoló!
Köszönöm az értékelést,majd a hasznomra fordítom!:)
Illetve köszönöm,hogy válaszoltál a kérdésre is,sokat segítettél :)
Tudtommal az oldal neve nem hiába "Gyakori kérdések",így én kérdezek,ha már erre lett feltalálva+ha már olyan modern 2015-ös világot élünk,hogy még a Gugliba sem tudok pötyögni,akkor valahol ki kell élnem a tudatlanságomat,ezzel is minősítve az oldalt,elnézést,legalább itt megtaláltam a nekem való helyet.
Ha ennyire tény az oldal minősége,akkor nem értem miért is vagy itt a "fogyatékosok és funkcionális analfabéták" között....
A választ már megkaptad.
Félre értés ne essék. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy milyen kérdést hányszor tesztek fel, csak nem értem a dolgot. Feljössz az oldal, ha még nincs regisztrációd, akkor regisztrálsz, bepötyögöd a kérdésed és vársz, egy olyan válaszra, ami egyáltalán nem biztos, hogy igaz is lesz.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy bizony van egyszerűbb módja megtudni amit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!