A Hannibal nem erősíti meg a hiteteket a vegetarianizmusban?
Ez a sorozat ( [link]
Akik nem nézték volna: Dr. Hannibal Lecter pszichopata kannibál, elegánsan elkölti áldozatai belsőrészeit, az emberi belsőségeket akár egy disznó szerveit, úgy eszi. Elegánsan, kifinomultan, természetesen.
Az egész sorozat látványvilága, filozófiája bennem valahogy megerősíti a hitet a vegetarianizmusban.
Én már régóta az vagyok, bár nem állatbaráti okokból, csak undorít a hús meg az állati belsőségek evése.
Ti hogy tudtok enni ezek után húst, májat, pacalt vagy akármi mást ami valaha élt?
Hiszen tetem!
11. Főtt húst soha nem ennék. Egyszer vettem a számba, de majdnem elhánytam magam.
Csak a júl átsült húst tudom megenni öklendezés nélkül. De ott is vannak kivételek. Pl. mostanában azt vettem észre, a csirkemell is hányingert okoz. Nem tudom, hogy miért.
5 Te aztán jó nagy sötét prosztó vagy "Eszik, alszik, párosodik. A többi mind csak körítés."
Az állatok fajtái pont olyan társadalmi vagy társas családi élőlények mint az ember.
Külön a rókákról olvastam kísérleteket ahol bebizonyították hogy ugyan úgy szórakoznak mint az emberek ,de az összes emlős és haszonállatot belevehetjük ,van ami ostobább de pl a marhák pont nem ,ugyan úgy átéli a tehén amikor elszakítják tőle a kicsinyét mit gondolsz mi a fék fszáért sír utána meg miért védelmezik saját gyerekeiket szinte minden emlős ,ember te komplett tanulatlan idióta vagy .
Nehogy már a négylábúkat hasonlítsd a növényekhez talán biológia órára se jártál? Hogy tudsz párhuzamot vonni egy emlős állat és egy növény élete közt . A növény nem lát nem hall nem fázik ,azzal hogy a beledbe kerül ugyan olyan láthatatlan marad a külvilág számára és a fájdalom érzékelésüket sem kéne egy kalap alá venni hús vér idegrendszerrel ellátott élőlényekkel.
És az sem igaz hogy az embernek elrendelten szüksége van húsra ,való igaz hogy ma már a kivegyszerezett földeken termő steril növényekben nincs kobalamin de a gyógyszeripar tart ott hogy a húsok árának a töredékéből vehetsz olyan dózist a patikában ami 20évre elegendő ha nem életfogytig mivel a máj tudja raktározni és adagolni a napi 1-2ug szükségletet.
12.
Úgy tudom a rákosok nem szeretik a főtt húst,vagy akármilyen húst,nem tudom ha igaz,de régen ezt hallottam,lehet hogy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!